Загрузка...

Відбивна по-російськи рецепт з фото

Відбивна по-російськи рецепт з фото


Свій винахід, я назвала так, "Відбивна по-російськи, під цибулевим ковдрою". Вийшло блюдо, чисто випадково і спонтанно, але полюбилося настільки, що стало улюбленою стравою сім'ї.
Відбивна по-російськи рецепт з фото
-1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Сіль 1.0 за смаком
  • Майонез домашній 5.0 ст.л.
  • Перець чорний мелений 2.0 ч.л
  • Гірчиця 4.0 ч.л
  • Лимон 1.0 шт
  • Яловича вирізка 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1.0 кг
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Уявляю Вашій увазі, досить-таки суперечливе блюдо. Це стосується його назви. Комусь може здатися, що рецепт нагадує м'ясо по-французьки ... Скажу відразу, нічого подібного! Взагалі, м'ясо по - французьки, російські кулінари ізвернулась настільки, що розуму не зрозуміло. Що тільки не йде в це блюдо .... Свій винахід, я назвала так, "Відбивна по-російськи, під цибулевим ковдрою". Вийшло блюдо, чисто випадково і спонтанно, але полюбилося настільки, що стало улюбленою стравою сім'ї. Запевняю, зробивши його один раз, воно буде супроводжувати вас по життю. Подасте це гостям-м'ясоїдам? Вони будуть стогнати від задоволення. Тим, Хто сидить на дієті, не турбуватися. Ця страва, не ваше. Це ідеальний варіант, ситного і смачного м'ясного блюда. Воно зігріє, і душу і тіло! Отже, приступимо .... Луково КОВДРУ, ГОТУЄМО ЗА ДОБУ до приготування м'яса! Багато цибулі + сік одного лимона, трохи солі і перцю. Всі розім'яти і залишити на добу, маринуватися.

  • Крок 2

    Насамперед, ми відбиваємо м'ясо. Як випливає, (у мене навіть рука втомилася). М'ясо ви кладете в пакет, і починаєте його відбивати. Перед тим, як покласти його в пакет, посоліть і поперчіть. Щоб під час ударів, і сіль і перець вбив у м'ясо. У вас шматок, повинен вийти з невеликого, у величезну коржик. Для порівняння, на фото лежить не відбитий шматок, поруч з відбитим. Перш, ніж покласти шматок на Жарников (фольга, трохи масла для змащення), я нижню сторону змащую гірчицею.

  • Крок 3

    Відбиваємо так, всі шматки і кладемо їх на Жарников. Обробляємо шматки гірчицею. Ще раз подсаливаем і перчимо. На фото, не дивуйтеся купці м'яса з боку. Це кабанятину. Експеримент, наскільки підходить для даного рецепта дичину. Кажу відразу, ПІДХОДИТЬ і ще як!

  • Крок 4

    Покриваємо наше м'ясо, цибулевим ковдрою. Рясно, і не шкодуючи цього продукту. Запевняю вас, це велика кількість цибулі, лише додасть м'ясу неймовірний смак і аромат. М'ясо, просто пахне! Іншого слова, мені не підібрати!

  • Крок 5

    Зверху покриваємо або змащуємо (як вам завгодно, тут більше секрет в цибулі, ніж кількості майонезу) майонезом.

  • Крок 6

    Ставимо в духовку, на температуру 190 градусів. Страва готується швидко. Чи не пересушити. Через хвилин 20, відріжте шматочок і спробуйте. Воно має бути ніжним і соковитим. Тане в роті. Як ви домоглися цього, сміливо діставайте. Чи не тушкуйте його там довго. Чи не більше 30 хвилин готується. ДУЖЕ ПРОШУ! НІЯКОГО СИРУ, ГРИБІВ або картоплі. Не псувати БЛЮДО! Це вже не мій рецепт, і смак у нього зовсім інший! Взагалі, відразу хочу сказати, рекомендую дотримуватися всього, що я написала. У цьому рецепті немає дрібниць, все важливо. Якщо виконати рецепт в точності, ви будете вражені! Я ОБІЦЯЮ! Не намагайтеся його видозмінити, в іншому випадку ви отримаєте м'ясо "по-французьки" ... і це вже інша історія.

  • Крок 7

    Подаємо, з овочами і сметанним соусом з зеленою цибулею. Варіантів прикраси, безліч. Не завадить пляшечка сухого вина, і присутність коханої людини. Ми пробували і варіант з чарочкою Хріновухи. Істинно російська трапеза! Хто не любить цибулю .... і зовсім його не їсть ... не поспішайте відкинути його весь з м'яса. Зачепите шматочок. Ви поміняєте свою думку про лук! Він не буде вареним або тушкованим. Він залишається хрустким ... Удачі вам, і СМАЧНОГО!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: