Свинина стир фрай рецепт з фото

Свинина стир фрай рецепт з фото


Stir fry - один з основних кулінарних способів в китайській кухні. Стир фрай (від англ. Stirfry-обсмажувати, помішуючи) - це технологія приготування їжі, при якій ви швидко обсмажуєте їду на розпеченій сковороді в малій кількості масла.
Свинина стир фрай рецепт з фото
0
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Свинина м\'якоть 300 гр
  • Морква 2 шт
  • Перець болгарський 1 шт
  • Гриби печериці 5-6 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Соус соєвий 50 мл
  • Крохмаль картопляний 0,5 ч.л.
  • Сік лимонний за смаком
  • Масло рослинне 2-3 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На фото всі продукти, що нам знадобляться, правда, цибулька забула покласти.

  • Крок 2

    Готуємо заливку, змішуємо крохмаль і соєвий соус. В оригінальних рецептах цієї страви потрібно додавати рисовий оцет, я замінила його лимонним соком за смаком. Готову заливку відставляем.

  • Крок 3

    Далі нарізаємо всі продукти зручними для вас шматочками однакового розміру.

  • Крок 4

    У розпеченій духовці на великому вогні на рослинному маслі швидко обсмажте протягом пари хвилин підготовлене м'ясо. М'ясо в сковороду кладемо порціями, щоб при виділенні соку воно встигло посмажитися до появи золотистої скоринки, а не гаситися. Овочі також смажимо порціями, нехай вони залишаться хрусткими і соковитими всередині і збережуть свій яскравий колір. Не пережарьте стир фрай. Овочі повинні вийти, так скажемо, на зубок. В останню порцію Посмажені овочів видавіть через прес кілька зубків часнику, додайте зелень петрушки або кінзи. Швидко помішує, додаємо всі обсмажені овочі і м'ясо, заливаємо заливкою, перемішуємо, все стане дуже гарним і блискучим. Потримаємо хвилинку блюдо на вогні і знімаємо з вогню. Хочу вас попередити: відразу всю заливку не потрібно лити, так як можна переборщити, наливайте порціями, ви побачите і зрозумієте, коли потрібно зупинитися. В процесі смаження я додавала рослинне масло за пару крапель.

  • Крок 5

    Дуже ошатне, глянсове, ароматне блюдо виходить. А головне - готувати його швидко. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: