Загрузка...

Свинина стир фрай рецепт з фото

Свинина стир фрай рецепт з фото


Stir fry - один з основних кулінарних способів в китайській кухні. Стир фрай (від англ. Stirfry-обсмажувати, помішуючи) - це технологія приготування їжі, при якій ви швидко обсмажуєте їду на розпеченій сковороді в малій кількості масла.
Свинина стир фрай рецепт з фото
0
0
21 лис
Інгредієнти:
  • Свинина м\'якоть 300 гр
  • Морква 2 шт
  • Перець болгарський 1 шт
  • Гриби печериці 5-6 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Соус соєвий 50 мл
  • Крохмаль картопляний 0,5 ч.л.
  • Сік лимонний за смаком
  • Масло рослинне 2-3 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На фото всі продукти, що нам знадобляться, правда, цибулька забула покласти.

  • Крок 2

    Готуємо заливку, змішуємо крохмаль і соєвий соус. В оригінальних рецептах цієї страви потрібно додавати рисовий оцет, я замінила його лимонним соком за смаком. Готову заливку відставляем.

  • Крок 3

    Далі нарізаємо всі продукти зручними для вас шматочками однакового розміру.

  • Крок 4

    У розпеченій духовці на великому вогні на рослинному маслі швидко обсмажте протягом пари хвилин підготовлене м'ясо. М'ясо в сковороду кладемо порціями, щоб при виділенні соку воно встигло посмажитися до появи золотистої скоринки, а не гаситися. Овочі також смажимо порціями, нехай вони залишаться хрусткими і соковитими всередині і збережуть свій яскравий колір. Не пережарьте стир фрай. Овочі повинні вийти, так скажемо, на зубок. В останню порцію Посмажені овочів видавіть через прес кілька зубків часнику, додайте зелень петрушки або кінзи. Швидко помішує, додаємо всі обсмажені овочі і м'ясо, заливаємо заливкою, перемішуємо, все стане дуже гарним і блискучим. Потримаємо хвилинку блюдо на вогні і знімаємо з вогню. Хочу вас попередити: відразу всю заливку не потрібно лити, так як можна переборщити, наливайте порціями, ви побачите і зрозумієте, коли потрібно зупинитися. В процесі смаження я додавала рослинне масло за пару крапель.

  • Крок 5

    Дуже ошатне, глянсове, ароматне блюдо виходить. А головне - готувати його швидко. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: