Битки святкові рецепт з фото

Битки святкові рецепт з фото


Сьогодні я пропоную вам приготувати биточки, теж запечені в смужках листкового тіста. І ефектно, і святково, і дуже смачно!

Інгредієнти
Битки святкові рецепт з фото
+1
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Фарш свинячо-яловичий
  • Цибуля зелена 1.0 пучок
  • Масло вершкове 50.0 г
  • Тісто листкове 500.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржики, на середину кожної викласти шматочок вершкового масла і зелень.

  • Крок 2

    Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях.

  • Крок 3

    Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бочок, щоб утворилася рум'яна кірочка. Усередині вони повинні залишатися напівсирими.

  • Крок 4

    Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. У даному випадку дуже зручно працювати ножицями.

  • Крок 5

    Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто має стати ніжно-золотистим, а битки повністю прожаритися і зберегти соковитість.

  • Крок 6

    Гарнірувати краще легким овочевим салатом. СМАЧНОГО!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: