Загрузка...

Битки святкові рецепт з фото

Битки святкові рецепт з фото


Сьогодні я пропоную вам приготувати биточки, теж запечені в смужках листкового тіста. І ефектно, і святково, і дуже смачно!

Інгредієнти
Битки святкові рецепт з фото
+1
0
19 лис
Інгредієнти:
  • Фарш свинячо-яловичий
  • Цибуля зелена 1.0 пучок
  • Масло вершкове 50.0 г
  • Тісто листкове 500.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішати фарш з цибулею, посолити, поперчити, розділити на 8 частин. З фаршу зробити коржики, на середину кожної викласти шматочок вершкового масла і зелень.

  • Крок 2

    Сформувати биточки, обваляти їх у панірувальних сухарях.

  • Крок 3

    Злегка обсмажити биточки на добре розпеченій сковороді, перекочуючи з бочка на бочок, щоб утворилася рум'яна кірочка. Усередині вони повинні залишатися напівсирими.

  • Крок 4

    Поки биточки остигають, нарізаємо смужки листкового тіста. У даному випадку дуже зручно працювати ножицями.

  • Крок 5

    Биточки обмотуємо смужками листкового тіста і відразу відправляємо в добре розігріту духовку, можна під гриль на 10-15 хвилин. Тісто має стати ніжно-золотистим, а битки повністю прожаритися і зберегти соковитість.

  • Крок 6

    Гарнірувати краще легким овочевим салатом. СМАЧНОГО!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: