Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото

Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото


Хочеться себе побалувати смачним м'ясом! І до свята це відмінний рецепт. Пропоную вам рецепт з фото свинячої відбивної в паніровці.
Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото
+1
0
15 лис
Інгредієнти:
  • Свинина м\'якоть 500 г
  • Сухарі панірувальні 300 г
  • Яйце куряче 2 шт
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Масло рослинне 300 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У мене був великий шматок свинячого м'яса з задньої ноги. Такий великий і круглий-* яблучко * називається. Я його акуратно розібрала (там кілька частин є) і нарізала поперек шматочки. Обрізала плівки і жир. Ось такі шматочки вийшли.

  • Крок 2

    Тепер, в кульок засовуємо шматок м'яса і відбиваємо гладкою стороною молотка. Слідкуйте за тим, що б краю були трохи тонше середини. Завдяки кульку нічого не бризкає і залишається чистота.

  • Крок 3

    Ось така відбивна виходить.

  • Крок 4

    Тепер кожен шматок обсипати спеціями і скласти один на один.

  • Крок 5

    Приготувати три тарілки - борошно, збиті яйця, панірувальні сухарі.

  • Крок 6

    Розігріти в сковороді олію змішане з ложкою смальцю. Тепер обваляти шматок м'яса в борошні, потім втопити в яйцях, виделкою витягнути і дати стекти зайвим яйцям і потім в сухарі. Тепер в сковороду (вогонь середній). Підсмажилися з одного боку, перевернути на іншу. З іншої сторони смажаться швидше, так що не ловіть гав. Ось і все. Відбивна виходить пишна, надута. Мій син відразу знімає корочку і їсть, а потім м'ясо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: