Загрузка...

Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото

Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото


Хочеться себе побалувати смачним м'ясом! І до свята це відмінний рецепт. Пропоную вам рецепт з фото свинячої відбивної в паніровці.
Свиняча відбивна в паніровці рецепт з фото
+1
0
15 лис
Інгредієнти:
  • Свинина м\'якоть 500 г
  • Сухарі панірувальні 300 г
  • Яйце куряче 2 шт
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Масло рослинне 300 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У мене був великий шматок свинячого м'яса з задньої ноги. Такий великий і круглий-* яблучко * називається. Я його акуратно розібрала (там кілька частин є) і нарізала поперек шматочки. Обрізала плівки і жир. Ось такі шматочки вийшли.

  • Крок 2

    Тепер, в кульок засовуємо шматок м'яса і відбиваємо гладкою стороною молотка. Слідкуйте за тим, що б краю були трохи тонше середини. Завдяки кульку нічого не бризкає і залишається чистота.

  • Крок 3

    Ось така відбивна виходить.

  • Крок 4

    Тепер кожен шматок обсипати спеціями і скласти один на один.

  • Крок 5

    Приготувати три тарілки - борошно, збиті яйця, панірувальні сухарі.

  • Крок 6

    Розігріти в сковороді олію змішане з ложкою смальцю. Тепер обваляти шматок м'яса в борошні, потім втопити в яйцях, виделкою витягнути і дати стекти зайвим яйцям і потім в сухарі. Тепер в сковороду (вогонь середній). Підсмажилися з одного боку, перевернути на іншу. З іншої сторони смажаться швидше, так що не ловіть гав. Ось і все. Відбивна виходить пишна, надута. Мій син відразу знімає корочку і їсть, а потім м'ясо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: