Загрузка...

М'ясо в томатному соусі рецепт з фото

М'ясо в томатному соусі рецепт з фото


М'ясо в томатному соусі готувати не складно і досить швидко. Я вам розповім, як готувати м'ясо в томатному соусі за допомогою рецепта з етапними фото.
М
0
0
15 лис
Інгредієнти:
  • М\'ясо 0,5 кг
  • Олія оливкова 40.0 мл
  • Часник часточки 1 шт
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Томат паста 1 ст л
  • Кріп свіжий 4 гілочки
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо може бути будь-яким. Тут головне що? Томати уповільнюють процес приготування продуктів. Значить, нам треба приготувати в першу чергу м'ясо до готовності. У мене роль томатів грає томат-паста. Але, якщо є свіжі помідори або помідори у власному соку, то ми можемо їх додати, але не замінити томат-пасту, вона нехай залишиться в кожному разі. Смак повинен бути томатний .. Помідори його не дадуть, а якщо їх додати до томат-пасті, то смак стане яскравішим.

  • Крок 2

    Цибулю подрібнити і підсмажити в каструльці на оливковій (рослинному) маслі до характерного запаху. Потім додати червону мелену паприку.

  • Крок 3

    Відразу ж, не перемішуючи паприку, додати нарізування на шматочки м'ясо і перемішати. Дати згасити в такому вигляді хвилину і долити бульйон (воду) трохи вище м'яса. У такому вигляді тушкуємо м'ясо до готовності.

  • Крок 4

    Томатну пасту викласти до м'яса і добре перемішати. Ось тут ви можете додати подрібнені томати або томати в своєму соку. Дати згасити 5-7 хвилин. Як бачите-соус став однорідним і гущі.

  • Крок 5

    Додати в каструльку подрібнений часник, сіль, перець і улюблені спеції. Ще потрібна зелень. Тут добре підходить кріп. Пробуємо на смак, додамо чого не вистачає. Ось і все. М'ясо в томатному соусі подають із гарніром. Це картопляне пюре, макарони. Я ж подавала з пюре з кабачків і цукіні. У нас люблять цей гарнір.

  • Крок 6

    Приємного апетиту! Вам сподобається рецепт м'яса в томатному соусі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: