Загрузка...

Свинина по-китайськи рецепт з фото

Свинина по-китайськи рецепт з фото


Цікаве кисло-солодке блюдо. Дуже пікантне .. віддалено нагадує лечо і м'ясо. Це варто спробувати хоча б один раз. Пропоную вам свій рецепт з фото свинини по-китайськи.
Свинина по-китайськи рецепт з фото
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Свиняча шия 350.0 г
  • Цукор пісок 5.0 г
  • Імбир свіжий 1.0 ч.л
  • Ананаси консервовані 200.0 г
  • Крохмаль картопляний 15.0 г
  • Соєвий соус 50.0 мл
  • Олія соняшникова 40.0 мл
  • Перець солодкий помаранчевий 1.0 шт
  • Оцет рисовий 2 ст л
  • Жовток сирої 1 шт
  • Кетчуп 2 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ось інгредієнти. Перець брати краще кольоровий для краси, і імбир не забудьте.

  • Крок 2

    Перці нарізаємо однаковими квадратиками. Ананас у мене вже нарізаний консервований.

  • Крок 3

    М'ясо нарізати на маленькі шматочки. Додати в м'ясо жовток і трохи крохмалю (1 ст. Ложка) і соєвого соусу, трохи присолити. Перемішати і відкласти для марінаціі на 20-30 хв.

  • Крок 4

    Потім м'ясо обвалать в крохмалі і обсмажити на сильному вогні в олії з усіх боків. Для цього підходить сковорода вок або фритюрниця. Я обжарила у звичайній сковороді. Обсмажене м'ясо викласти на серветку, щоб прибрати зайве масло. Тепер створимо соус до м'яса. У розігріту, розпечену сковороду додати трохи олії і швидко обсмажити нарізаний соломкою імбир. Потім туди ж відправити перці і злегка обсмажити. Як тільки перці перестануть * шипіти *, додамо ананаси і також злегка обсмажити. Далі працюємо швидко - наливаємо оцет - перемішуємо, насипаємо цукор - перемішуємо, додамо кетчуп - перемішуємо. Тепер соус затягуємо крохмальної водою (вода і крохмаль - 1:1), не багато - 2 ст. ложки.

  • Крок 5

    Додамо до соусу м'ясо і перемішаємо. Дамо прогрітися, і страва готова. Дуже цікавий смак! Спробуйте!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: