Тушкована яловичина рецепт з фото

Тушкована яловичина рецепт з фото


Цей рецепт називається * яловичина по-полоніскі *. Готується відносно швидко. Яловичина виходить соковитою і апетитною.
Тушкована яловичина рецепт з фото
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Яловичина м\'якоть 500.0 г
  • Олія соняшникова 40.0 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Капуста белокочаная 1 шт
  • Томатна паста 2 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Не турбуйтеся, якщо вам не вдалося купити молоду або духову яловичину. У цьому рецепті це не грає великої ролі. Отже, нам потрібні яловичина, цибуля і виделок капусти. Також знадобиться томатна паста, яку можна замінити свіжими помідорами.

  • Крок 2

    М'ясо очистити від плівок і нарізати на плоскі шматочки. Якщо яловичина стара, нарізаємо тонший. Потім відбити шматочки з двох сторін і зробити надріз по краях (це щоб при смаженні м'ясо не скукожівается).

  • Крок 3

    Відбиті шматочки посолити і посипати свіжомеленим перцем.

  • Крок 4

    Потім ці шматочки обсмажити на олії на середньому вогні по півхвилини з кожного боку. Не треба зажарювати їх до скориночки. Капусту нашаткувати локшиною.

  • Крок 5

    Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Додати кавову ложку меленої червоної паприки, швидко перемішати і зняти з вогню каструлю. Тепер, починаючи з капусти, укладаємо м'ясо і капусту шарами, на кожен шар капусти укладаємо трохи томатної пасти або нарізаних помідорів. Зверху покладіть 1-2 шматочки яловичини (щоб легше потім було перевірити готовність м'яса). Залити водою, але не до верху - залиште 1-2 см у краю каструлі без води. Ставимо на вогонь. Як закипить, вогонь зменшити. Як бачите, капуста дала свій сік (тому не треба наливати води до верху). Готувати за часом рівно стільки, скільки треба приготуватися капусті. Для вірності спробуйте верхній шматок м'яса (він повинен бути вже готовий). Ось так виглядає готову страву.Лук очистити, дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії до прозорості. Додати кавову ложку меленої червоної паприки, швидко перемішати і зняти з вогню каструлю. Тепер, починаючи з капусти, укладаємо м'ясо і капусту шарами, на кожен шар капусти укладаємо трохи томатної пасти або нарізаних помідорів. Зверху покладіть 1-2 шматочки яловичини (щоб легше потім було перевірити готовність м'яса). Залити водою, але не до верху - залиште 1-2 см у краю каструлі без води. Ставимо на вогонь. Як закипить, вогонь зменшити. Як бачите, капуста дала свій сік (тому не треба наливати води до верху). Готувати за часом рівно стільки, скільки треба приготуватися капусті. Для вірності спробуйте верхній шматок м'яса (він повинен бути вже готовий). Ось так виглядає готову страву.

  • Крок 6

    Ось і все. На гарнір картопля будь, рис або що ви самі захочете А можна і просто так їсти - без гарніру. Пригощайтеся!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: