Загрузка...

Яловичина в горщечках рецепт з фото

Яловичина в горщечках рецепт з фото


Абсолютно новий спосіб приготування яловичини. Я впевнена, що це блюдо мало хто пробував. У нас воно називається * чОвлент *. Мій рецепт з фото вам покаже, як можна приготувати смачне і ситне блюдо з яловичини.
Яловичина в горщечках рецепт з фото
0
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Яловичина м\'якоть 500 гр
  • Цибуля ріпчаста 2.0 шт
  • Квасоля суха 0,5 л
  • Перловка 0,4 л
  • Морква 3 шт
  • Помідор свіжий 2 шт
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Пам'ятаю, коли я працювала при Союзі, то на обід бігла в найближчу їдальню і замовляла дешеве блюдо в горщику. Потім намагалася його швидко з'їсти і назад на роботу. Але куди там швидко!! Гаряче блюдо з духовки обпікало і не давало поспішати. Чим воно так популярно було і є? А що тут дорого? Яловичина, перловка, квасоля? Але зате як смачно! Отже, нам потрібна яловичина (будь-яка), квасоля, попередньо замочений на ніч, перловка - теж замочена, цибулю і моркву. Помідор або томатна паста-це вже як вам подобається.

  • Крок 2

    Тепер про горщики. Як правило, яловичину в горщиках готують в порційних горщиках. Але у мене немає порційних, та й не полювання з ними возитися. У мене є один великий на три літри або ж вогнетривка каструля на шість літрів.

  • Крок 3

    У горщик складаємо трохи жиру, подрібнену цибулю, посипаємо паприкою, потім нарізану яловичину і додамо трохи води, щоб м'ясо плавало. Ставимо в гарячу духовку на 180 градусів на 30 хв.

  • Крок 4

    Тепер в горщик ще додамо квасоля, перловку, подрібнений помідор, подрібнену моркву. Тепер додайте свої улюблені спеції і сіль з перцем. Можна кинути гострий перчик (це взагалі супперр!), Можна лаврушку, можна ще улюблених овочів (кабачок, цукіні). Заливаємо водою майже до верху. Не забувайте - перловка і квасолю ще разбухнут і їм треба місце в горщику. Слідкуйте, щоб не вийшло, що у вас википатиме бульйон в духовці. Те, що ви бачите на фото - це наочний посібник. На цей горщик у мене пішло стільки продуктів, скільки я вказала в інгредієнтах. Закриваємо кришкою і назад в гарячу духовку на 50-60 хв.

  • Крок 5

    Спробуйте м'ясо через 60 хвилин. Воно має бути готове. Ось тут яловичина виходить м'якою, ніжною, просто розвалюється! Перловка розбухла, і у вас вийшло густе блюдо з невеликою кількістю бульйону. Пробуйте! Це смачно!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: