Загрузка...

Свинина з кабачками рецепт з фото

Свинина з кабачками рецепт з фото


Свинина з кабачками - це дуже смачно! Рецепт з якимись застереженнями можна віднести до китайської кухні - все готується просто і швидко. Втім, дивіться рецепт з фото і переконуйтеся самі: приготувати смачний обід дуже просто!
Свинина з кабачками рецепт з фото
0
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Свиняча шия 350 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соєвий соус 2 ст.л.
  • Олія соняшникова 1-2 ст.л.
  • Кабачки 1 шт.
  • Суміш перців за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Це так смачно, що навіть незрозуміло. А чому, власне, смачно?))))) І справді, чому? Продукти використовуються самі звичайні. Який саме шматочок м'яса вибрати, вирішувати, звичайно, Вам. Але у нас в сім'ї люблять шию свинячу. Причому, чоловік і син вибирають шматочки "з жирком", а я ... а я не знаю, що люблю) Їм те, що дістається))))) Кабачок я взяла невеликий, а от цибулі можна і більше (якщо Ви любитель цибульки, звичайно!).

  • Крок 2

    М'ясо моєму, обсушує від зайвої вологи і нарізаємо. Я порізала ось такими невеликими шматочками. Відправляємо свинину на розпечену сковороду. Я обсмажувала на повільному вогні. До рум'янцю м'яса, це близько 10-15 хвилин.

  • Крок 3

    У цей час нарізаємо овочі. Я знаю, що в таких експрес-рецептах в китайському стилі прийнято овочі нарізати дрібно. Вірніше, тонко! Тонкими пластинками, тонкими кільцями ... Але мені так не подобається! Я хочу, щоб зберігався смак і аромат овоча! Нехай він не перетвориться на тонку ганчірочку) Загалом, на свій смак нарізала овочі приблизно такими ж шматочками, як і м'ясо.

  • Крок 4

    Овочі викладаємо в сковороду до м'яса. І обсмажуємо приблизно кілька хвилин. Тепер наливаємо соєвий соус, робимо вогонь сильним. І швидко обсмажуємо все разом! На цьому ж етапі потрібно додати перець. Багато перцю! На мій погляд, таке блюдо повинне бути добре перчене. Відмінно було б використовувати перець чилі, нарізаний дрібними пластинками. Я дуже люблю китайський стиль обсмажування. І незважаючи на те, що у мене немає сковороди вок, я його часто застосовую. На сильному вогні, в соєвому соусі обсмажування йде значно швидше. І Ваші продукти ніколи не залишаться сирими! Мало того, завдяки соєвому соусу, блюдо придбає апетитний карамельний колір.

  • Крок 5

    Готову свинину з кабачками можна подавати до столу! Ми з чоловіком їли тільки зі свіжою зеленню. Син ще зажадав макарони на гарнір) Тут варіантів подачі багато! Але одне я знаю точно - це неймовірно смачно!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: