М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини

М'ясо, тушковане в томатному соусі з феттучини


Макарони з томатним соусом, та ще з м'ясом - це одне з улюблених страв і м'ясоїдів, і любителів макаронів. Феттучини з м'ясом в томатному соусі, дуже смачне, до того ж, дуже легка у приготуванні страва. Для рецепту підійде будь нежирне, навіть жорстке м'ясо, в кінці приготування воно стане м'яким і соковитим, завдяки соусу в якому воно тушкувалось. Таке м'ясо можна приготувати про запас, воно добре зберігається в холодильнику, не втрачаючи смакових якостей, а вам буде потрібно тільки зварити макарони, підігріти м'ясо і швидкий обід готовий. Томатний соус для рецепта вибирайте на свій смак: кисло-солодкий, гострий, пряний або свій домашній , приготований на зиму (мені подобається соус «Херсонський» або «Краснодарський»). Італійські феттучини візуально нагадують нашу локшину, але за структурою вони трохи щільніше, тому дуже добре поводяться в соусі
М
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 50 мл рослинного масла
  • 600 г м\'яса
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 лаврових листа
  • 1 велика цибулина
  • 250 г томатного соусу
  • 1 ч. л. суміші сушених італійських трав
  • 1 ч. л. сушеної червоної паприки
  • 200 г феттучини
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігрійте в сковороді рослинне масло.

  • Крок 2

    М'ясо наріжте кубиками середнього розміру, приблизно 3-4 см і викладіть в гаряче масло, трохи посоліть, поперчіть (з урахуванням того, що в соусі є сіль та інші спеції), додайте лавровий лист, перемішайте, обсмажуйте, не накриваючи кришкою, поки не випарується майже вся рідина. М'ясо не повинно обжарюватися до скориночки.

  • Крок 3

    Цибулю наріжте кубиками або півкільцями, додайте до м'яса, обсмажуйте, поки цибуля не стане м'яким.

  • Крок 4

    Коли цибуля злегка обсмажиться, вийміть лавровий лист, додайте томатний соус, сушені трави для м'яса, трохи бульйону або води, щоб вона покрила м'ясо, накрийте кришкою і на самому маленькому вогні тушкуйте до готовності 30-60 хвилин. Слідкуйте, щоб під час приготування, м'ясо було покрито соусом, при необхідності додайте гарячої води. Готовність перевірте вилкою, вона повинна легко проткнути шматочок м'яса.

  • Крок 5

    Поки гаситься м'ясо, у великій широкій каструлі воду доведіть до кипіння і зваріть феттучини протягом 8 хвилин (дивіться на упаковку), злийте воду. Макарони перемішайте з м'ясом, щоб просочилися соусом, розкладіть в порційні тарілки і прикрасьте зеленню.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: