Загрузка...

Рулетики з свинини з чорносливом і горіхами

Рулетики з свинини з чорносливом і горіхами


Я, як завжди, віддаю перевагу смачним, але нескладним в приготуванні страв. До них відноситься і рецепт рулетиків з начинкою з горіхів і чорносливу. Хороший чорнослив має кисло-солодкий смак і приємний копчений аромат, а в поєднанні з невеликою кількістю горіхів і солодкуватою свининою виходить дуже смачно. Часу на приготування рулетиків йде не більше, ніж на звичайні відбивні. Такі рулетики будуть приємним сюрпризом не тільки для близьких, але і для гостей за святковим столом. Інгредієнти розраховуйте, приблизно, 2-3 чернослівіни і 1 чайну ложку мелених горіхів на одну відбивну.
Рулетики з свинини з чорносливом і горіхами
-1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 600 г свинини для відбивних
  • сіль
  • мелений перець
  • 150 г чорносливу без кісточок
  • 100 г волоських горіхів
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • рослинна олія
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'якоть свинини наріжте впоперек волокон товщиною 8-10 мм, відбийте молоточком тонший, посоліть, поперчіть.

  • Крок 2

    Чорнослив ретельно помийте і наріжте на тонкі смужки.

  • Крок 3

    Очищені від шкаралупи волоські горіхи покладіть в щільний целофановий пакет (спосіб швидкий і акуратний) і розбийте їх на дрібні шматочки молоточком для м'яса.

  • Крок 4

    На край відбивною покладіть доріжку нарізаного чорносливу і горішків, загорніть рулетиком. Добре відбите м'ясо загортається легко і рулетик НЕ розгортається навіть без зубочисток.

  • Крок 5

    Налийте олію в сковороду і нагрійте його до середньої температури. Приготуйте 2 мисочки, в одну насипте в борошно, в іншій злегка збийте яйце.

  • Крок 6

    Щоб рулетики зберегли соковитість і були красивого золотистого кольору, запаніруйте їх спочатку в борошні, потім умочіть в яйце і обсмажте з усіх боків на середньому вогні до готовності. Рулетики з чорносливом і горіхами подайте теплими з тушкованою капустою або холодними, як закуску на святковий стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: