Загрузка...

Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді

Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді


Хороша "парочка" інгредієнтів - свинина, заважка для травлення і імбир, який покращує це ж травлення. Імбир, популярну нині приправу, легко купити в будь-якому супермаркеті. Навіть після тривалого зберігання у нього залишається чудовий аромат і соковитість. Рецепт перевірений і надійний. Виходить смачне, ніжне м'ясо з пряним і, в той же час, освіжаючим ароматом. Для запікання підходить, практично, будь-яка частина свинини, все залежить від того, що ви хочете отримати в результаті. Цього разу у мене був майже кілограмовий шматок свинини на реберцях. Як завжди все дуже просто і легко. Рецепт, який не вимагає постійного вашої уваги і присутності біля плити. Запікати свинину можна в рукаві , у фользі або у формі для запікання.
Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1 корінець імбиру (приблизно 100 г)
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 50 мл соєвого соусу «Класичний»
  • 1 ст. л. меду (з гіркою)
  • 1 ч. л. солі
  • 1 кг свинини на реберцях
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Маленьким ножем або спеціальним ножем для очищення молодої картоплі зішкребіть шкірку з імбиру, потім натріть його на дрібній тертці, відіжміть сік в окрему ємність. Має вийти 3-4 ст. ложки імбирного соку.

  • Крок 2

    Видавите часник через часниковий прес. Додайте сік імбиру, соєвий соус і мед, трохи солі (в соєвому соусі є сіль), перемішайте. Так, як при кулінарній обробці пряність імбиру залишається, а пекучість «йде», при бажанні, додайте в маринад щіпку меленого чорного перцю.

  • Крок 3

    На верхній частині свинини зробіть 2-3 надрізу по довжині шматка, глибиною 2-3 см. Залийте м'ясо маринадом і поставте в холодильник на ніч.

  • Крок 4

    Потім викладіть м'ясо у форму, перелийте в неї маринад, закрийте кришкою або фольгою, поставте в духовку і випікайте при температурі 200 ° С до готовності. Залежно від товщини шматка, свинина випікається 50-70 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення готування зніміть кришку і запікайте до утворення скоринки, поливаючи маринадом. Відмінна альтернатива ковбасі. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: