Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді

Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді


Хороша "парочка" інгредієнтів - свинина, заважка для травлення і імбир, який покращує це ж травлення. Імбир, популярну нині приправу, легко купити в будь-якому супермаркеті. Навіть після тривалого зберігання у нього залишається чудовий аромат і соковитість. Рецепт перевірений і надійний. Виходить смачне, ніжне м'ясо з пряним і, в той же час, освіжаючим ароматом. Для запікання підходить, практично, будь-яка частина свинини, все залежить від того, що ви хочете отримати в результаті. Цього разу у мене був майже кілограмовий шматок свинини на реберцях. Як завжди все дуже просто і легко. Рецепт, який не вимагає постійного вашої уваги і присутності біля плити. Запікати свинину можна в рукаві , у фользі або у формі для запікання.
Пряна свинина на реберцях, запечена в духовці в імбирним маринаді
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1 корінець імбиру (приблизно 100 г)
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 50 мл соєвого соусу «Класичний»
  • 1 ст. л. меду (з гіркою)
  • 1 ч. л. солі
  • 1 кг свинини на реберцях
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Маленьким ножем або спеціальним ножем для очищення молодої картоплі зішкребіть шкірку з імбиру, потім натріть його на дрібній тертці, відіжміть сік в окрему ємність. Має вийти 3-4 ст. ложки імбирного соку.

  • Крок 2

    Видавите часник через часниковий прес. Додайте сік імбиру, соєвий соус і мед, трохи солі (в соєвому соусі є сіль), перемішайте. Так, як при кулінарній обробці пряність імбиру залишається, а пекучість «йде», при бажанні, додайте в маринад щіпку меленого чорного перцю.

  • Крок 3

    На верхній частині свинини зробіть 2-3 надрізу по довжині шматка, глибиною 2-3 см. Залийте м'ясо маринадом і поставте в холодильник на ніч.

  • Крок 4

    Потім викладіть м'ясо у форму, перелийте в неї маринад, закрийте кришкою або фольгою, поставте в духовку і випікайте при температурі 200 ° С до готовності. Залежно від товщини шматка, свинина випікається 50-70 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення готування зніміть кришку і запікайте до утворення скоринки, поливаючи маринадом. Відмінна альтернатива ковбасі. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: