Загрузка...

Куряче філе з ананасами

Куряче філе з ананасами


Смачне куряче філе - це соковите біле м'ясо. Якраз з ананасами, в ароматному соусі, під золотистої сирної скоринкою і виходить дивовижне ніжне мяско. Блюдо виходить нежирним і залишається смачним навіть у остившем вигляді. Ананаси в процесі приготування втрачають солодкість, так що м'ясо солодким не буде.
Куряче філе з ананасами
0
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Куряча грудка (1.2 кг) 2шт
  • Ананаси консерв. (0.6 кг)
  • Сир російський 50% (150 гр)
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Олія рослинна (раф.) (60 гр) 6ст.л.
  • Сметана 15% (200 гр) 1ст.
  • Молоко 2.5% (200 гр) 1ст.
  • Борошно пшеничне в / с (37 гр) 1.5ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішати спеції з сіллю, додати сметану. Добре перемішати.

  • Крок 2

    Якщо м'ясо було заморожено, то розморозити в холодильнику. Філе нарізати тонкими пластинками. Бажано злегка відбити. Добре обмазати шматочки м'яса в соусі і залишити маринувати не менше як на 1ч. Якщо ананас буде використовуватися кільцями, то розмір шматочка м'яса потрібно зробити під розмір кільця.

  • Крок 3

    Цибулю нарізати півкільцями.

  • Крок 4

    Сир натерти на крупній тертці.

  • Крок 5

    З ананасів злити сік.

  • Крок 6

    Якщо з птиці залишилася шкурка, то покладіть її на дно форми для запікання. Філе вийде більш соковитим. Дно форми змастити маслом і укласти шматочки м'яса в один шар.

  • Крок 7

    Викласти ананаси. Ананаси кільцями викласти кожен на свій шматочок.

  • Крок 8

    Зверху засипте цибулею.

  • Крок 9

    Приготувати соус. Хто любить майонез, може скористатися ним. На сковороду налити рослинне масло 3 ст.л. (Або покласти вершкове). Додати борошно і змішати.

  • Крок 10

    Нагріти молоко.

  • Крок 11

    Влити молоко на сковороду невеликими порціями, постійно перемішуючи, щоб не було грудочок. Довести до кипіння і готувати помішуючи до загустіння. Соус можна приготувати на бульйоні, додавши 2-3 ст.л. сметани або вершків.

  • Крок 12

    У напівготовий соус додати спеції і посолити.

  • Крок 13

    Залити цибулю соусом.

  • Крок 14

    Добре посипати сиром.

  • Крок 15

    Запікати в мікрохвильовці. Висока потужність - 5 хв, середня - 20 хв, середньо-низька - 20 хв, витримка в печі - 15 хв. Якщо готувати в духовці, то запікати при 180 градусах протягом 40-50 хв до золотистої скоринки на сирі. Готову страву повинно охолонути до теплого стану, потім верхню скоринку розрізати по кордонах шматочків і подавати.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: