Загрузка...

Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»

Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»


Економити час на кухні - це загальнонаціональна мета господинь. Ось як виглядатимуть ледачі котлети по-турецьки: ліпиться одна велика котлета, прикрашається яскраво - виходить соковито, красиво і дуже смачно!
Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»
0
0
30 жов
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий (500 гр)
  • Цибуля ріпчаста (375 гр) 5шт
  • Помідори (400 гр) 4шт
  • Паста томатна 25% (30 гр) 1ст.л.
  • Вода питна (200 гр) 1ст.
  • Олія рослинна (раф.) (10 гр) 1ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо фарш готуєте самі, то одну цибулину прокрутити разом з м'ясом. Якщо фарш покупний, то одну цибулину натріть на середній тертці прямо у фарш. Добре перемішайте.

  • Крок 2

    Фарш посолити, поперчити і поступово додаючи воду (0.5 ст.), Добре вимісити.

  • Крок 3

    Підготовлений фарш змішати з дрібно нарізаною зеленню.

  • Крок 4

    Форму для запікання змастити олією і викласти фарш рівномірним шаром. Поставити в холодильник на 1ч.

  • Крок 5

    Залишковий цибулю нарізати кільцями. Помідори нарізати кружечками завтовшки не більше 5 мм.

  • Крок 6

    На витриманий фарш укласти помідори і цибулю чергуючи колечка. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хв.

  • Крок 7

    У 0,5 ст. води розвести томатну пасту.

  • Крок 8

    Залити напівготову запіканку получившимся томатним соком і поставити в духовку до майже повного випаровування рідини (близько 20 хв).

  • Крок 9

    Готову котлету прикрити фольгою і залишити в духовці на 10-15 хв.

  • Крок 10

    Потім «Tepsi Kebabi» можна подавати, прикрасивши петрушкою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: