Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»

Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»


Економити час на кухні - це загальнонаціональна мета господинь. Ось як виглядатимуть ледачі котлети по-турецьки: ліпиться одна велика котлета, прикрашається яскраво - виходить соковито, красиво і дуже смачно!
Лінива котлета по-турецьки «Tepsi Kebabi»
0
0
30 жов
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий (500 гр)
  • Цибуля ріпчаста (375 гр) 5шт
  • Помідори (400 гр) 4шт
  • Паста томатна 25% (30 гр) 1ст.л.
  • Вода питна (200 гр) 1ст.
  • Олія рослинна (раф.) (10 гр) 1ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо фарш готуєте самі, то одну цибулину прокрутити разом з м'ясом. Якщо фарш покупний, то одну цибулину натріть на середній тертці прямо у фарш. Добре перемішайте.

  • Крок 2

    Фарш посолити, поперчити і поступово додаючи воду (0.5 ст.), Добре вимісити.

  • Крок 3

    Підготовлений фарш змішати з дрібно нарізаною зеленню.

  • Крок 4

    Форму для запікання змастити олією і викласти фарш рівномірним шаром. Поставити в холодильник на 1ч.

  • Крок 5

    Залишковий цибулю нарізати кільцями. Помідори нарізати кружечками завтовшки не більше 5 мм.

  • Крок 6

    На витриманий фарш укласти помідори і цибулю чергуючи колечка. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хв.

  • Крок 7

    У 0,5 ст. води розвести томатну пасту.

  • Крок 8

    Залити напівготову запіканку получившимся томатним соком і поставити в духовку до майже повного випаровування рідини (близько 20 хв).

  • Крок 9

    Готову котлету прикрити фольгою і залишити в духовці на 10-15 хв.

  • Крок 10

    Потім «Tepsi Kebabi» можна подавати, прикрасивши петрушкою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: