Рецепт м'яса по-французьки

Рецепт м
+6
0
23 вер
Рецепт м'яса по-французьки


Інгредієнти:

• Свіжа яловичина або свинина - 0,5 кг
• Печериці - 0,3кг
• Сир Гауда або Пармезан - 0,3кг
• Майонез среднекалорийный - 0,2кг

Готуємо:

• Посоліть і відбийте м'ясо з обох сторін. Цибулю наріжте півкільцями і злегка обсмажте в рослинному маслі. Печериці порізати тонкими пластинами і посмажте на сковорідці в олії, що залишилася після лука.
• В глибоку форму викладіть м'ясо (не забудьте поперчити і посолити), на нього шар печериць і, завершальним шаром, покладіть цибулю.
• Намалюйте зверху густу сіточку з майонезу і поставте в духовку. Запікається таке м'ясо близько 40 хвилин при температурі 170 o с. Після чого вийміть форму з духовки і щедро посипте м'ясо сиром. Для утворення рум'яної скоринки поставте м'ясо в духовку ще на 15 хвилин.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: