Загрузка...

Рецепт м'яса по-французьки

Рецепт м
+6
0
23 вер
Рецепт м'яса по-французьки


Інгредієнти:

• Свіжа яловичина або свинина - 0,5 кг
• Печериці - 0,3кг
• Сир Гауда або Пармезан - 0,3кг
• Майонез среднекалорийный - 0,2кг

Готуємо:

• Посоліть і відбийте м'ясо з обох сторін. Цибулю наріжте півкільцями і злегка обсмажте в рослинному маслі. Печериці порізати тонкими пластинами і посмажте на сковорідці в олії, що залишилася після лука.
• В глибоку форму викладіть м'ясо (не забудьте поперчити і посолити), на нього шар печериць і, завершальним шаром, покладіть цибулю.
• Намалюйте зверху густу сіточку з майонезу і поставте в духовку. Запікається таке м'ясо близько 40 хвилин при температурі 170 o с. Після чого вийміть форму з духовки і щедро посипте м'ясо сиром. Для утворення рум'яної скоринки поставте м'ясо в духовку ще на 15 хвилин.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: