Різотто з морепродуктами

Різотто з морепродуктами
0
0
16 кві
Різотто з морепродуктами


Різотто з морепродуктами це дуже смачна страва


Різотто з морепродуктами має тонкий середземноморський відтінок, не дивлячись на це, Різотто є дуже ситним продуктом. Його можна готувати як у свята, так і в будні дні. Нагадуючи з увазі, що щось на зразок плову страва приємно здивує тих, хто спробує його.

Основні інгредієнти:
• Морепродукти 200г;
• Тигрові креветки 2шт;
• Цибуля ріпчаста 70гр;
• Рис сорту Арборіо 150гр;
• Сухе біле вино 150мл;
• Рибний бульйон або воду 600мл;
• Оливкова олія 100мл;
• Два зубчики часнику;
• Зелень петрушки 5гр;
• Сіль за смаком;
• Перець за смаком.

Процес приготування:
• Ріпчасту цибулю і зелень петрушки подрібнити, відчистити від головки і панцира тигрову креветку, не забудьте вийняти кишечник, несли не випатрати креветку можна нарватися на пісок, так як він іноді випадково потрапляє в рот креветок.
• Отморозьте морепродукти, злийте зайву рідину. Підсмажте на олії цибулю. Цибулю смажити недовго 1 - 2 хвилини при частому помішуванні. Після додайте до цибулі зубчики часнику. Після додайте до цибулі сухий рис, сорт Арборіо містить багато крохмалю, це додасть вершкового відтінку страви, тому не промивайте рис, щоб не вимити крохмаль. Обсмажуйте масу на помірному вогні, постійно помішуючи, до тих пір, поки рис не набуде трохи прозорий відтінок.
• Покладіть на сковороду петрушку і влийте біле вино. Готуйте на помірному вогні до тих пір, поки вино не випарується. Влийте 150мл. розігрітій води або бульйону, викладіть морепродукти і креветки, робіть це акуратно, не поламайте натуральні інгредієнти. Коли випариться вся рідина, додайте ще 150мл. води або бульйону.
• Регулярно помішуйте, для того що б рис готувався рівномірно. Злегка посоліть. Після приблизно трьох хвилин смаження морепродуктів вийміть з сковороди кальмарів і креветок, так як вони вже готові.
• Продовжуйте варити в тому ж дусі приблизно 30 хвилин, додаючи воду порціями по 150мл, поливати масу необхідно після того, як попередня порція вбереться в рис і випарується. Регулярно пробуйте рис, якщо відчуваєте, що він не готовий, продовжуєте процес на ще одну порцію води. Наприкінці потрібно посолити, поперчити і видалити зубчики часнику.
• Викладайте Страва на гарячу тарілку, щоб рис не прилипав до холодної поверхні, прикрашайте приготованими раніше кальмарами та креветками. Різотто готово!

Різотто з морепродуктами порадує ваших близьких у свята
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: