Загрузка...

Морепродукти

Морепродукти
0
0
16 кві
Морепродукти


Морепродукти дуже смачний і простий рецепт


Морські дари дуже різноманітні, що дозволяє приготувати з них безліч смачних страв. Морепродукти дуже корисні і мають багаті смакові якості.

Квасоля з куркою, кальмарами та овочами
Основні інгредієнти:

На 2 порції
• Одна банку білій фаршированої квасолі (250г);
• Тушка кальмара 1 шт.;
• 60 г курки;
• Цибулина, два зубки часнику;
• Морква середнього розміру;
• Болгарський перець 30 г.;
• Десять крапель соусу Табаско;
• Один помідор;
• Ст. л. томатної пасти;
• Бульйон курячий 200 г.;
• Третину чайної ложки каррі;
• Кінза.

Процес приготування:
• Цибуля режим кубиками й обсмажуємо пару хвилин. Додаємо морква, також порізану кубиками, ще через пару хвилин болгарський перець, і через такий же інтервал по порядку курку і рубаний часник.
• Коли курка обсмажиться, додаємо соусу Табаско, помідор і каррі. Тушкуємо на невеликому вогні 15 хвилин.
• Тепер можна додати томатну пасту. Кальмари режим колечками, додаємо до овочів, нехай він пустить трохи води, солимо.
• Промиту квасоля висипаємо в печеня. Доливаємо курячий бульйон (можна курячий кубик Кнорр). Висипаємо половину кінзи, закриваємо кришкою і тушкуємо вогонь.
• Перед подачею посипаємо залишками кінзи.

Котлетки з крабове м'ясо
Основні інгредієнти:

• 500 р. крабове м'ясо;
• Картоплина;
• Зубчик часнику;
• Ріпчасту цибулю;
• Горбушка батона;
• Два яйця сирих;
• Твердий сир - 100г.;
• Ст. ложка борошна;
• Дві ст. ложки майонезу;
• Сіль;
• Олія рослинна.

Процес приготування:
• На м'ясорубці відваріть картоплю, крабове м'ясо, цибулю, хліб, часник. В отриману суміш збийте яйця, подрібнений на тертці сир.
• Вимішуємо фарш, додавши майонез, сіль і борошно. Формуємо котлетки. Смажити котлети потрібно на рослинній олії.

Морепродукти мають багаті смакові якості рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: