Загрузка...

Креветки до пива рецепт з фото

Креветки до пива рецепт з фото


Одне з моїх улюблених страв. Креветки до пива! Отже рецепт "креветки до пива". Рецепт з фото тут.
Креветки до пива рецепт з фото
0
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Креветки 1.0 кг
  • Часник 4.0 часточка
  • Перець чорний мелений 0.5 ч.л
  • Перець чилі сухий мелений 0.3 ч.л
  • Сир Дор Блю 100.0 г
  • Олія соняшникова 50.0 мл
  • Лавровий лист 1.0 шт
  • Кріп 1.0 пучок
  • Цибуля зелена 1.0 пучок
  • Петрушка 1.0 пучок
  • Майонез 100.0 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для рецепту "креветки до пива" нам знадобляться, звичайно, креветки. Креветки краще брати середнього розміру, так як м'ясо у них ніжніше. І не забуваємо про пиво - його поставити в холодильник. Там пиву буде затишніше. Отже, інгредієнти.

  • Крок 2

    Посипаємо меленим чорним перцем і перцем чилі, додаємо пів чайної ложки солі і лавровий лист. Часник краще розчавити в часничниці, якщо вона є, якщо ні - дрібно нарізати. Перемішуємо і залишаємо, а поки займемося соусом. Головне - не випити все пиво до закінчення приготування.

  • Крок 3

    Ріжемо петрушку, зелену цибулю і кріп. Додаємо дрібно нарізаний сир Дор блю, півчайної ложки солі і майонез. Майонез у страві "креветки до пива" можна замінити на вершки, смак буде ніжніше. І найголовніше - 2 часточки розчавленого часнику. І все перемішуємо, розминаючи сир до дрібних шматочків.

  • Крок 4

    До цього часу наші креветки вже стали готові до смаження. Обсмажуємо їх на рослинній олії і сильному вогні хвилин 5, головне не перетримати - інакше креветки будуть жорсткими. Після готовності додаємо дрібно нарізану петрушку і кріп в наші "креветки до пива" і обов'язково думаємо про холодне пиво.

  • Крок 5

    Наші креветки до пива готові. Викладаємо їх на блюдо, прикрашаємо. І наливаємо самим головний інгредієнт - пиво, але вже в окрему посудину. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: