Загрузка...

Креветки в білому соусі рецепт з фото

Креветки в білому соусі рецепт з фото


Ця страва ніжне, вершкове! Любителям креветок присвячується ... Рецепт з покроковими фото Ви знайдете тут!
Креветки в білому соусі рецепт з фото
0
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Креветки варені 150.0 г
  • Куряче серце 300.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 головка
  • Часник часточки 3.0 шт
  • Вершки ~ 20% 150.0 мл
  • Вино біле сухе (столове) 100.0 мл
  • Сир твердих сортів 150.0 г
  • Перець чилі мелений 1.0 ч.л
  • Соєвий соус 1.0 ст.л.
  • Базилік 7.0 аркушів
  • Сіль 1.0 ч.л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Примітка: інгредієнти вказані з розрахунку на 4 порції. Креветки попередньо розморозити-очистити. Нам потрібні тільки хвостики. Скласти в чашку-залити соєвим соусом і посипати перцем-перемішати і залишити настоюватися.

  • Крок 2

    Сердечка промити, очистити від плівок (якщо потрібно) і від трахей. Нагріти воду в каструльці, після закипання-засипати трохи солі і відварити в цій воді сердечка-15 хвилин. Після закінчення часу сердечка дістати і остудити.

  • Крок 3

    Поки серця остигають-порізати цибулю дрібно, часник роздавити і також порізати.

  • Крок 4

    На сковороді розігріти олів.масло і обсмажити цибулю з часником до золотистого. Влити вино і вершки і уварити трохи соус, додати порвані листочки базиліку.

  • Крок 5

    Далі сердечка порізати кільцями (не особливо дрібно-на фото видно).

  • Крок 6

    У соус додати креветки-згасити хвилин 5

  • Крок 7

    Додати туди ж сердечка і тушкувати ще хвилин 10 під кришкою. Сир натерти на дрібній тертці. Вогонь вимкнути і засипати в сковороду наш натертий сир. Накрити кришкою і дати розплавитися-настоятися хвилин 5.

  • Крок 8

    Подавати порційно в невеликих глибоких тарілочках-креманках. Зверху прикрасити тертим сиром і базиліком. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: