Загрузка...

Кальмари фаршировані рецепт з фото

Кальмари фаршировані рецепт з фото


Смачна страва для будь-якого свята. Як зробити фаршированих кальмарів? Рецепт фаршированих кальмарів з фото дивіться тут.
Кальмари фаршировані рецепт з фото
0
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Кальмари 4.0 шт
  • Креветки очищені 300.0 г
  • Картопля 1.0 шт
  • Олія оливкова 50.0 г
  • Вершки ~ 10% 250.0 г
  • Часник часточки 2.0 шт
  • Помідори червоні 4.0 шт
  • Петрушка
  • Базилік свіжий зелений
  • Яєчний жовток
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цей рецепт фаршированих кальмарів саме для тих, хто горілку пити не буде, а буде соредотачіваться тільки на вині, т.е для виняткового меншини, але про них теж треба подумати)))

  • Крок 2

    Спочатку почистили кальмарів. До речі, шкурку знімаємо з них, коли вони ще свіжі. Відокремили від тушок щупальця і ​​не викидаємо їх, вони нам ще знадобляться.

  • Крок 3

    Поставили відварювати картоплю, обов'язково в шкірці.

  • Крок 4

    Щупальця кальмарів варимо 3 хвилини в кип'яченій воді, потім обсушуємо.

  • Крок 5

    Надрізаємо помідори, обдаємо їх окропом, очищаємо від шкірки і дрібно ріжемо.

  • Крок 6

    Щупальця і ​​креветок рубаємо.

  • Крок 7

    Жовтки солимо, перчимо і злегка збиваємо.

  • Крок 8

    У посуді заважаємо розчавлену картоплину, яйця, креветки, щупальця кальмарів і дрібно порізаний базилік. Наповнюємо (фаршируємо) цією сумішшю тушки кальмарів і защипуємо дерев'яною зубочисткою.

  • Крок 9

    Розігріваємо сковорідку з оливковою олією і обсмажуємо пару часточок часнику, які потім викидаємо. Зменшуємо вогонь на мінімум і кладемо підготовлених кальмарів, залишаємо їх так на 30 хвилинок обжарюватися.

  • Крок 10

    Під кінець додаємо помідори з петрушкою, заливаємо вершками, даємо ще трохи покипіти і фаршировані кальмари готові.

  • Крок 11

    Приємного апетиту! Вам сподобається рецепт "кальмари фаршировані".

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: