Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото

Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото


Гриби з мідіями під сирно-вершковим соусом-отічнейшее і гармонійне поєднання під гарний біле вино!
Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото
0
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Сир твердих сортів 100.0 г
  • Лук-різанець 1.0 пучок
  • Сметана 3.0 ст.л.
  • Часник 2.0 часточки
  • Масло вершкове 50.0 г
  • Гриби печериці 6.0 шт
  • Перець чорний мелений 1.0 ч.л
  • Мідії сирі 200.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Мідії трохи розморозити і кинути на розігріту сковороду. Дочекатися коли практично вся рідина википить. Тим часом нарізаємо печериці (очищені або помиті) - я брала великі, на шматочки за розміром з мідій, щоб у готовому блюді все виглядало естетично :). На сковороду до мідій додаємо слів.масло і шампіньйони. Прожарюємо помішуючи хвилин 5.

  • Крок 2

    Часник розчавити і порізати, цибулю дрібно нашаткувати (можна взяти менше пучка)-додаємо цю красу на сковороду, солимо (небагато, так як сметанка і сир теж дадуть свою сіль), перчимо-перемішуємо і готуємо ще хвилини 3 на середньому вогні.

  • Крок 3

    Далі ріжемо або трьом сир, додаємо на сковороду разом зі сметаною. Прогріваємо ще пару трійку хвилин Вуаля-все готово. Подаємо порційно прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: