Загрузка...

Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото

Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото


Гриби з мідіями під сирно-вершковим соусом-отічнейшее і гармонійне поєднання під гарний біле вино!
Печена з мідіями і печерицям рецепт з фото
0
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Сіль 1.0 ч.л
  • Сир твердих сортів 100.0 г
  • Лук-різанець 1.0 пучок
  • Сметана 3.0 ст.л.
  • Часник 2.0 часточки
  • Масло вершкове 50.0 г
  • Гриби печериці 6.0 шт
  • Перець чорний мелений 1.0 ч.л
  • Мідії сирі 200.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Мідії трохи розморозити і кинути на розігріту сковороду. Дочекатися коли практично вся рідина википить. Тим часом нарізаємо печериці (очищені або помиті) - я брала великі, на шматочки за розміром з мідій, щоб у готовому блюді все виглядало естетично :). На сковороду до мідій додаємо слів.масло і шампіньйони. Прожарюємо помішуючи хвилин 5.

  • Крок 2

    Часник розчавити і порізати, цибулю дрібно нашаткувати (можна взяти менше пучка)-додаємо цю красу на сковороду, солимо (небагато, так як сметанка і сир теж дадуть свою сіль), перчимо-перемішуємо і готуємо ще хвилини 3 на середньому вогні.

  • Крок 3

    Далі ріжемо або трьом сир, додаємо на сковороду разом зі сметаною. Прогріваємо ще пару трійку хвилин Вуаля-все готово. Подаємо порційно прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: