Загрузка...

Лапша

Лапша
0
0
14 травня
Лапша


Локшина рецепт дуже смачний


Виготовляється локшина з різного борошна, тому розрізняють рисову і пшеничне локшину. Якщо до тіста додають яйця - це яєчна локшина.

Основні інгредієнти;
• 250 гр. локшини;
• дрібно нарізаний зелена цибуля 4 шт.;
• 2ст. ложки рисового вина;
• Соус соєвий 2 ст. ложки;
• 1 ст. ложка солі;
• 3/4 склянки курячого бульйону;
• 2 ч. ложки кукурудзяного крохмалю;
• 4 ст. ложки оливкової олії;

Процес приготування:
• В каструлі доводимо до кипіння 2 літра води. Додаємо сіль, локшину і варимо близько 5 хвилин. Зливаємо воду, відкинувши локшину на друшляк. В порожню каструлю, висипаємо нарізаний лук (половину від загальної маси заготовленої) висипаємо сюди ж локшину, перемішуємо.
• В мисці потрібно змішати куряче філе, 1 ст. ложку соєвого соусу і стільки ж рисового вина, і залишити маринуватися хвилин 10.
• Беремо іншу миску, додаємо залишився соус (соєвий), рисове вино, кукурудзяний крохмаль і курячий бульйон.
• У сковороді розігріваємо ст. ложку олії, викладаємо локшину, придавлюємо її лопаткою. Смажимо до стану, коли локшина стане хрусткою. Потім накриваємо сковороду дном листа, і фіксую деко рукою, перевертаємо сковороду таким чином, щоб шар локшини залишився на деку (смаженої стороною до верху).
• Знову додаємо ложку масла, і, притримуючи лопаткою локшину, зрушуємо її в сковороду (не прожареної стороною до низу). Смажимо кілька хвилин. У нас повинен вийти корж з локшини.
• Коржик розрізати на невеликі порції і посипати зверху рештою цибулею.

Смачна локшина рецепт без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: