Лапша

Лапша
0
0
14 травня
Лапша


Локшина рецепт дуже смачний


Виготовляється локшина з різного борошна, тому розрізняють рисову і пшеничне локшину. Якщо до тіста додають яйця - це яєчна локшина.

Основні інгредієнти;
• 250 гр. локшини;
• дрібно нарізаний зелена цибуля 4 шт.;
• 2ст. ложки рисового вина;
• Соус соєвий 2 ст. ложки;
• 1 ст. ложка солі;
• 3/4 склянки курячого бульйону;
• 2 ч. ложки кукурудзяного крохмалю;
• 4 ст. ложки оливкової олії;

Процес приготування:
• В каструлі доводимо до кипіння 2 літра води. Додаємо сіль, локшину і варимо близько 5 хвилин. Зливаємо воду, відкинувши локшину на друшляк. В порожню каструлю, висипаємо нарізаний лук (половину від загальної маси заготовленої) висипаємо сюди ж локшину, перемішуємо.
• В мисці потрібно змішати куряче філе, 1 ст. ложку соєвого соусу і стільки ж рисового вина, і залишити маринуватися хвилин 10.
• Беремо іншу миску, додаємо залишився соус (соєвий), рисове вино, кукурудзяний крохмаль і курячий бульйон.
• У сковороді розігріваємо ст. ложку олії, викладаємо локшину, придавлюємо її лопаткою. Смажимо до стану, коли локшина стане хрусткою. Потім накриваємо сковороду дном листа, і фіксую деко рукою, перевертаємо сковороду таким чином, щоб шар локшини залишився на деку (смаженої стороною до верху).
• Знову додаємо ложку масла, і, притримуючи лопаткою локшину, зрушуємо її в сковороду (не прожареної стороною до низу). Смажимо кілька хвилин. У нас повинен вийти корж з локшини.
• Коржик розрізати на невеликі порції і посипати зверху рештою цибулею.

Смачна локшина рецепт без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: