Японська кухня

Японська кухня
0
0
14 травня
Японська кухня


Японська кухня дуже прості і смачні рецепти


Кулінарні традиції Європи та інших регіонів світу вторглися в сучасну кухню Японії. Але у відповідності зі своїми вподобаннями японська кухня змінила смак будь-яких страв, створюючи неповторні комбінації рецептів та поєднання смаків.
Прикладом таких рецептів можуть бути такі незмінні японські страви, як змз-райсу (рис з приправами, загорнутий в тонкий омлет), короккэ (крокети) і каре-райсу (рис з каррі).
У цій статті ми вам розповімо про таке японсько-європейському гібриді, як спагетті наполитан.
Неподалік від столиці Японії розташований невеликий район Дзимботе. Між безлічі букіністичних магазинів, тут знайшло місце кафе «Сабору» (назву воно отримало від слова «сабор» - «смак» ісп.)
Як і в будь-яких інших закладах японської кухні меню в основному складено з легких страв. В обідні години в «Сабору» не вистачає місця від переповнювали її офісних службовців і студентів. Особливим попитом тут користуються спагетті наполитан. Це товсті злегка обсмажені спагетті, з шматочками шинки, перцем, цибулею і грибами. Так само в страві присутні помідори, надають яскравий апетитний колір.
Кафе «Сабору» відкрилося в 1955 році, і з самого першого дня спагетті наполитан стало тут найпопулярнішим блюдом.
Рецепти та інгредієнти трохи відрізняються у різних кухарів, однак одне залишається незмінним - це кетчуп. В цьому кафе спагетті готують разом з усіма іншими інгредієнтами, потім змішують з соусом, який зроблений з зварених овочів, томатного пюре і кетчупу. Страву подають разом з тертим сиром і соусом «Тобаско». Жаркий перець і багатий аромат яскраво підкреслюють солодкий смак кетчупу.
Звичайно, гострий смак кетчупу в поєднанні з м'якими спагетті не можна назвати італійським блюдом. Та насправді цей рецепт народився в Японії, а не в Неаполі.
Незадовго після кінця Другої світової війни в одного шеф-кухаря в Йокогамі народилася ідея смажити зварені спагетті і подавати їх разом з соусом і шматочками якихось продуктів, наприклад, зеленого перцю або шинки.
Відомо, що томатний соус з'явився у місті Неаполь, цим і пояснюється назва цих спагетті.
Мало хто з японців встоїть перед ароматом цього кетчупу, що збуджує апетит, так само як і ніхто інший не зможе встояти.

Готуємо вдома японська кухня це просто рецепти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: