Загрузка...

Японська кухня

Японська кухня
0
0
14 травня
Японська кухня


Японська кухня дуже прості і смачні рецепти


Кулінарні традиції Європи та інших регіонів світу вторглися в сучасну кухню Японії. Але у відповідності зі своїми вподобаннями японська кухня змінила смак будь-яких страв, створюючи неповторні комбінації рецептів та поєднання смаків.
Прикладом таких рецептів можуть бути такі незмінні японські страви, як змз-райсу (рис з приправами, загорнутий в тонкий омлет), короккэ (крокети) і каре-райсу (рис з каррі).
У цій статті ми вам розповімо про таке японсько-європейському гібриді, як спагетті наполитан.
Неподалік від столиці Японії розташований невеликий район Дзимботе. Між безлічі букіністичних магазинів, тут знайшло місце кафе «Сабору» (назву воно отримало від слова «сабор» - «смак» ісп.)
Як і в будь-яких інших закладах японської кухні меню в основному складено з легких страв. В обідні години в «Сабору» не вистачає місця від переповнювали її офісних службовців і студентів. Особливим попитом тут користуються спагетті наполитан. Це товсті злегка обсмажені спагетті, з шматочками шинки, перцем, цибулею і грибами. Так само в страві присутні помідори, надають яскравий апетитний колір.
Кафе «Сабору» відкрилося в 1955 році, і з самого першого дня спагетті наполитан стало тут найпопулярнішим блюдом.
Рецепти та інгредієнти трохи відрізняються у різних кухарів, однак одне залишається незмінним - це кетчуп. В цьому кафе спагетті готують разом з усіма іншими інгредієнтами, потім змішують з соусом, який зроблений з зварених овочів, томатного пюре і кетчупу. Страву подають разом з тертим сиром і соусом «Тобаско». Жаркий перець і багатий аромат яскраво підкреслюють солодкий смак кетчупу.
Звичайно, гострий смак кетчупу в поєднанні з м'якими спагетті не можна назвати італійським блюдом. Та насправді цей рецепт народився в Японії, а не в Неаполі.
Незадовго після кінця Другої світової війни в одного шеф-кухаря в Йокогамі народилася ідея смажити зварені спагетті і подавати їх разом з соусом і шматочками якихось продуктів, наприклад, зеленого перцю або шинки.
Відомо, що томатний соус з'явився у місті Неаполь, цим і пояснюється назва цих спагетті.
Мало хто з японців встоїть перед ароматом цього кетчупу, що збуджує апетит, так само як і ніхто інший не зможе встояти.

Готуємо вдома японська кухня це просто рецепти
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: