Загрузка...

Макарони По флотськи

Макарони По флотськи
+1
0
14 травня
Макарони По флотськи


Макарони По флотськи дуже смачний рецепт


Чи знаєте ви, що з макаронів можна приготувати будь-яку страву? Наприклад, суп грибний або молочний, запіканку і навіть торт. А саме швидке і смачне блюдо, звичайно ж, пофлотски макарони. А що приготувати не просто швидко, а дуже швидко, то приготуємо їх з домашньої тушонкою і під смачним домашнім соусом, в якому криється секрет неповторного смаку.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування макаронів по флотськи:
•400 г макаронів
• 3,5 літра води
• 300 г курячої або свинячої тушонки
• сіль, перець за смаком
• 2 столові ложки консервованого зеленого горошку
• пучок зелені

Для соусу:
•1 морквина
• три помідора
• одна цибулина
• два зубчики часнику
• 1,5 столових ложки рослинного масла
• 100 г томатного соусу
• чебрець, сіль, чорний перець за смаком

Процес приготування:
• У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння і солимо.
• У киплячу воду додаємо за смаком спеції, всипаємо макарони і варимо до готовності.
• Відварені макарони відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти, потім викладаємо в тарілку.
• Тушонку викладаємо на розігріту сковороду і доводимо до кипіння, обсмажуємо, до тушенке викладаємо макарони і добре перемішуємо.
• Для приготування соусу помідори на кілька секунд опускають в окріп, а потім відразу ж опускаємо в холодну воду, акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками.
• Моркву очищаємо, натираємо на середній тертці.
• Цибулю і часник очищаємо, моєму, подрібнюємо.
• Розігріваємо сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі цибулю до зарум'янювання, додаємо помідори, часник, томатний соус, приправляємо чебрецем, сіллю і перцем за смаком.
• Соус готуємо на дуже повільному вогні, постійно помішуючи, протягом двадцяти хвилин.
• До столу страву подаємо разом з соусом, прикрасивши подрібненою зеленню кропу і зеленим горошком.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: