Загрузка...

Лагман рецепт приготування

Лагман рецепт приготування
+1
0
13 травня
Лагман рецепт приготування


Готуємо смачний лагман рецепт приготування
Рецепт приготування цього лагмана відрізняється від традиційного. Всі знають, що це уйгурское національне блюдо. Але, зараз лагман рецепт приготування нічим не гірше оригінального. Для Сибірського лагмана використовується свинина, а локшину необов'язково робити самому, можна просто купити.

Для приготування вам знадобиться:
• М'якоть свинини-1,5 кг
• Скручена локшина 1 пачка
• Картопля 0.7 кг
• Ріпчаста цибуля-0,5 кг
• Морква 0,5 кг
• Болгарський перець 2 шт.
• Помідори 4 шт.
• Підлога капусти 0,6 кг
• Часник 1 голівка
• Олія соняшникова 150 г.
• Спеціальні спеції для лагмана
• Сіль, чорний перець

Для його приготування необхідно:
• Відокремити від м'яса жилки, сало і відкласти, вони потрібні щоб прожарити рослинне масло.
• М'ясо вимити і нарізати пластами розміром з палець (по довжині, ширині і висоті).
• Поставити казан і посуд з водою (для варіння локшини) на вогнище.
• Залити 150/200 г рослинної олії в нагрітий казан.
• Кинути в масло свинячі обрізки і прожарити його. Відразу ж перемішати їх.
• Довести шкварки до золотистого кольору, вийняти їх. Не пережарьте, інакше зіпсуєте смак прожареного олії.
• Потім покласти в казан свинину і перемішати
• Поки свинина обсмажується, нарізати кубиками 1 цибулину. Кинути цибулю і смажити разом з м'ясом.
• Потім тонко нарізати півкільцями залишився лук.
• Підлога капусти порізати уздовж навпіл, а потім зробити надрізи поперек (завтовшки 1 см).
• Тепер всипати в казан залишився нарізану ріпчасту цибулю. Перемішати все і тушкувати м'ясо з цибулею приблизно 20 хвилин, помішуючи.
• Поки м'ясо гаситься з луком, нарізати соломкою моркву. Закинути в казан, посолити м'ясо, овочі і перемішати.
• Поки гаситься лагман, порізати навпіл болгарський перець, вийняти насіння, тонко нарізати, товщиною 0.5 см.
• Після закинути капусту, перемішати і тушкувати лагман 10-15 хвилин.
• Помідори нарізати кубиками розміром 1 см і закинути їх з перцем.
• Залити киплячою водою лагман так, щоб вода була одного рівня з стравою. Потім все змішати і зробити багаття помірним.
• Нарізати кубиками картоплю. Висипати і перемішати вміст казана.
• Нарізати часник кружечками і покласти його, коли картопля буде майже готовою.
• Кинути спеції для лагмана і добре перемішати. Тушкувати все хвилин 10 до готовності картоплі.
• Киплячу воду підсолити, кинути туди локшину.
• В готову страву можна кинути порізану петрушку або кинзу.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: