Загрузка...

Лагман рецепт з фото

Лагман рецепт з фото
0
0
13 травня
Лагман рецепт з фото


Лагман рецепт з фото дуже смачний і простий


Узбецький лагман - це відоме і популярне блюдо узбецької кухні. Існує безліч рецептів лагмана. Узбецький лагман рецепт з фото якого складається з м'яса баранини (найчастіше), різних овочів та спеціальної довгої локшини. Цю локшину для узбецького лагмана отримують особливим чином - тягнуть шматок тіста, отримуючи при цьому одну довгу нитку. Коли багато бульйону, узбецький лагман більше нагадує суп, а якщо готувати по-іншому, він виглядає як локшина зі складною начинкою і підливою.

Для приготування вам знадобиться:
На тісто:
• Борошно 2 склянки (вищого сорт)
• Яйця 4 шт.
• Сіль за смаком
На підливу:
• М'якоть баранини або яловичини 300 гр.
• Цибулини 2 шт.
• Часник 5-6 зубчиків
• Болгарський перець 2 шт.
• Помідор 4 шт.
• Морква 1 шт.
• по пів пучка селери і кропу
• Баклажан 1 середнього розміру
• Квасоля-умови 50 гр.
• Сіль і чорний (або червоний) перець за смаком.

Для його приготування необхідно:
• На збитих яйцях приготувати круте тісто, добре замісити, потім скачати в кулю і залишити хвилин на 10-12 для расстойки під серветкою. Розкачати до паперової тонкощі, посипати борошном, потім скрутити тісто в рулон і розрізати на довгу і дуже тонку локшину.
• Зварити її в киплячій, трохи підсоленій воді, ретельно змити в друшляку 2-3 рази у холодній воді. Дати воді стекти, потім змастити охолодженим рослинним маслом.
• Потім треба приготувати підливу (по-іншому - важу). Для цього треба кільцями порізати цибулю, нашаткувати часник, а м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою.
• Болгарський перець, селера і кріп подрібнити, помідори тонко нарізати часточками, а очищений від шкірки баклажани порізати соломкою.
• Потім треба розжарити жир, обсмажити в ньому часник і цибулю, покласти туди фарш, а коли виділитися сік, слід викласти баклажани, помідори, болгарський перець і зелень. Посипати все це сіллю і чорним перцем, потім зменшити вогонь і вже під закритою кришкою тушкувати до готовності 30-35 хвилин.
• В окремому посуді потрібно зварити квасоля-умови і почищену моркву. Потім порізати моркву соломкою.
• Після 30-35 хвилин підлива готова.
• Коли будете подавати готовий лагман на стіл, треба покласти локшину (4-6 порцій) з гіркою на велике блюдо або окремі тарілочки, на середину покладіть начинку з фаршу і тушкованих овочів, а зверху посипати вареною квасолею і морквою. Страва готова!!!
Приємного всім апетиту!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: