Лагман рецепт з фото

Лагман рецепт з фото
0
0
13 травня
Лагман рецепт з фото


Лагман рецепт з фото дуже смачний і простий


Узбецький лагман - це відоме і популярне блюдо узбецької кухні. Існує безліч рецептів лагмана. Узбецький лагман рецепт з фото якого складається з м'яса баранини (найчастіше), різних овочів та спеціальної довгої локшини. Цю локшину для узбецького лагмана отримують особливим чином - тягнуть шматок тіста, отримуючи при цьому одну довгу нитку. Коли багато бульйону, узбецький лагман більше нагадує суп, а якщо готувати по-іншому, він виглядає як локшина зі складною начинкою і підливою.

Для приготування вам знадобиться:
На тісто:
• Борошно 2 склянки (вищого сорт)
• Яйця 4 шт.
• Сіль за смаком
На підливу:
• М'якоть баранини або яловичини 300 гр.
• Цибулини 2 шт.
• Часник 5-6 зубчиків
• Болгарський перець 2 шт.
• Помідор 4 шт.
• Морква 1 шт.
• по пів пучка селери і кропу
• Баклажан 1 середнього розміру
• Квасоля-умови 50 гр.
• Сіль і чорний (або червоний) перець за смаком.

Для його приготування необхідно:
• На збитих яйцях приготувати круте тісто, добре замісити, потім скачати в кулю і залишити хвилин на 10-12 для расстойки під серветкою. Розкачати до паперової тонкощі, посипати борошном, потім скрутити тісто в рулон і розрізати на довгу і дуже тонку локшину.
• Зварити її в киплячій, трохи підсоленій воді, ретельно змити в друшляку 2-3 рази у холодній воді. Дати воді стекти, потім змастити охолодженим рослинним маслом.
• Потім треба приготувати підливу (по-іншому - важу). Для цього треба кільцями порізати цибулю, нашаткувати часник, а м'ясо потрібно пропустити через м'ясорубку з крупною решіткою.
• Болгарський перець, селера і кріп подрібнити, помідори тонко нарізати часточками, а очищений від шкірки баклажани порізати соломкою.
• Потім треба розжарити жир, обсмажити в ньому часник і цибулю, покласти туди фарш, а коли виділитися сік, слід викласти баклажани, помідори, болгарський перець і зелень. Посипати все це сіллю і чорним перцем, потім зменшити вогонь і вже під закритою кришкою тушкувати до готовності 30-35 хвилин.
• В окремому посуді потрібно зварити квасоля-умови і почищену моркву. Потім порізати моркву соломкою.
• Після 30-35 хвилин підлива готова.
• Коли будете подавати готовий лагман на стіл, треба покласти локшину (4-6 порцій) з гіркою на велике блюдо або окремі тарілочки, на середину покладіть начинку з фаршу і тушкованих овочів, а зверху посипати вареною квасолею і морквою. Страва готова!!!
Приємного всім апетиту!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: