Загрузка...

Лагман з фото рецепт

Лагман з фото рецепт
0
0
13 травня
Лагман з фото рецепт


Готуємо вдома смачний лагман з фото рецепт
У перекладі з арабської «кесма» означає «нарізаний». Нарізану лагман.
Лагман це дуже ситний суп. Пропонуємо вам приготувати лагман з фото рецепт буде набагато легше собі уявити і приготувати.

Рецепт приготування та інгредієнти:
• Спочатку зробіть тісто. Для цього візьміть 1 яйце, сіль, 150 мл теплої води, 400-500 гр. борошна. Замішайте з цього міцне тісто. Зімніть його і поставте настоюватися під серветку. •
Тепер готуємо підливу для лагмана. Для цього наріжте дрібними кубиками наступні інгредієнти: 2 помідори, 300 гр. м'ясо (300 гр), 1 морква, 1 картопля, капусти (100 гр.), 2 головки цибулі, за бажанням так само можна додати редьку і болгарський перець.
• Роздушіть в часникодавці 1-2 часточки часнику.
• Тепер готуємо. У великій чавунній каструлі розігрійте трохи олії. А потім на ньому злегка обсмажте м'ясо.
• І потім злегка обсмажте цибулю, помідори, часник і моркву. Смажити протягом 4-5 хвилин.
• Потім заливайте все водою і доведіть до кипіння. Після того, як закипить, залиште варитися на повільному вогні.
• Тепер тісто. Тісто розрізати на 3-4 частини і розкачайте кожну по одній, підсипаючи до нього борошно.
• Розгорнувши один шматок, посипте його борошном і залиште сушитися, поки розкатуєте інші шматки.
• Розкатаний шматок тіста акуратно скрутіть в рулон і розріжте на смужки. Щоб розрізані смужки не злиплися, їх необхідно розгорнути з рулону і розкладати в такому вигляді на столі.
• Коли все буде розрізано, залиште підсушитися.
• Коли підлива буде готова, опустіть туди капусту. Потім, через 5 хвилин - картопля. А за 5-10 хвилин до готовності підсипте перець і сіль за смаком.
• В іншому посуді закип'ятіть 2-3 літра води. І підсолити її. Коли вода закипить, варити в ній тісто. Але кладіть по трохи, щоб воно не прилипло один до одного. Варити 2 хвилини.
• Вийміть друшляком і 2-3 рази промийте у воді.
• Перекладіть в чашку, і щоб тісто не слиплось, поливайте його рослинним маслом. У такому вигляді тісто можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів.
• Коли підлива буде повністю готова, обполосніть тісто в підливі і перекладіть у велику чашку.
• Зверху додайте підливу. Густоту налаштуйте по своєму смаку.
Подайте в гарячому вигляді і посипте зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: