Лагман з фото рецепт

Лагман з фото рецепт
0
0
13 травня
Лагман з фото рецепт


Готуємо вдома смачний лагман з фото рецепт
У перекладі з арабської «кесма» означає «нарізаний». Нарізану лагман.
Лагман це дуже ситний суп. Пропонуємо вам приготувати лагман з фото рецепт буде набагато легше собі уявити і приготувати.

Рецепт приготування та інгредієнти:
• Спочатку зробіть тісто. Для цього візьміть 1 яйце, сіль, 150 мл теплої води, 400-500 гр. борошна. Замішайте з цього міцне тісто. Зімніть його і поставте настоюватися під серветку. •
Тепер готуємо підливу для лагмана. Для цього наріжте дрібними кубиками наступні інгредієнти: 2 помідори, 300 гр. м'ясо (300 гр), 1 морква, 1 картопля, капусти (100 гр.), 2 головки цибулі, за бажанням так само можна додати редьку і болгарський перець.
• Роздушіть в часникодавці 1-2 часточки часнику.
• Тепер готуємо. У великій чавунній каструлі розігрійте трохи олії. А потім на ньому злегка обсмажте м'ясо.
• І потім злегка обсмажте цибулю, помідори, часник і моркву. Смажити протягом 4-5 хвилин.
• Потім заливайте все водою і доведіть до кипіння. Після того, як закипить, залиште варитися на повільному вогні.
• Тепер тісто. Тісто розрізати на 3-4 частини і розкачайте кожну по одній, підсипаючи до нього борошно.
• Розгорнувши один шматок, посипте його борошном і залиште сушитися, поки розкатуєте інші шматки.
• Розкатаний шматок тіста акуратно скрутіть в рулон і розріжте на смужки. Щоб розрізані смужки не злиплися, їх необхідно розгорнути з рулону і розкладати в такому вигляді на столі.
• Коли все буде розрізано, залиште підсушитися.
• Коли підлива буде готова, опустіть туди капусту. Потім, через 5 хвилин - картопля. А за 5-10 хвилин до готовності підсипте перець і сіль за смаком.
• В іншому посуді закип'ятіть 2-3 літра води. І підсолити її. Коли вода закипить, варити в ній тісто. Але кладіть по трохи, щоб воно не прилипло один до одного. Варити 2 хвилини.
• Вийміть друшляком і 2-3 рази промийте у воді.
• Перекладіть в чашку, і щоб тісто не слиплось, поливайте його рослинним маслом. У такому вигляді тісто можна зберігати в холодильнику протягом кількох днів.
• Коли підлива буде повністю готова, обполосніть тісто в підливі і перекладіть у велику чашку.
• Зверху додайте підливу. Густоту налаштуйте по своєму смаку.
Подайте в гарячому вигляді і посипте зеленню.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: