Загрузка...

Фаршировані макарони

Фаршировані макарони
+4
0
13 травня
Фаршировані макарони


Фаршировані макарони це дуже смачно


Всі знають, і напевно, вміють фарширувати болгарський перець, голубці, курку, а з появою макаронів-черепашок з'явилася можливість фарширувати і їх. Фаршировані макарони дуже схожі на лазанью з м'ясом. Єдине чим вони відрізняються - це формою. На смак дивовижні, однак, для тих, хто тримає дієту, вони небажані, тому що калорійні! Готуються вони відносно швидко і не містить у своїй рецептурі дорогих продуктів. Цим блюдом можна радувати ваших близьких і дивувати гостей! Блюдо виходить соковитий, з ніжним ароматом зелені і часнику.

Для приготування вам знадобляться:
• Макарони-черепашки 200 р.
• Фарш м'ясний 200-300 г.
• Помідори 3-4 шт.
• Сир 150 г.
• Червоне вино 80 мл
• Томатна паста 2 ст. ложки (або аджика)
• Рослинна олія
• Зелень
• Сіль і перець
• Соус Бешамель

Для його приготування необхідно:
• Для початку потрібно відварити макарони-черепашки в підсоленій воді до напівготовності. Потім злити воду.
• Тепер треба приготувати соус типу А-ля-Болоньєз.
• Потім нарізати часник на невеликі долечки.
• Після цього, потрібно обсмажити нарізаний часник на невеликій кількості олії хвилин 5. Після обжарювання часник потрібно вийняти, він потрібен тільки для запаху, інакше він згорить і зіпсує масло.
• Потім помідори потрібно опустити в киплячу воду на 1 хвилину, потім зробити на них надрізи і очистити від шкірки.
• Тепер потрібно нарізати на невеликі шматочки.
• Потім обсмажити їх в олії.
• Додати до них свіжу (можна взяти сушену) зелень (краще покласти петрушку і кріп). Можна до зелені додати трохи томатної пасти або будь помідорної заготовки. І обов'язково для соковитості і м'якості додати вино.
• Додати фарш до приготованої маси (переважно для фаршу змішати свинину і яловичину). Обсмажити фарш хвилин 10.
• У цей же самий час потрібно приготувати для заправки макаронів соус Бешамель.
• Тепер треба начинити макарони-черепашки м'ясним соусом і скласти їх у форму.
• Краще для цього використовувати прямокутну форму, а мушлі потрібно складати одним шаром.
• Тепер все це потрібно залити соусом Бешамель. Цей соус зробить ваше блюдо ніжним.
• А зверху макарони потрібно посипати тертим сиром. Сир краще брати твердих сортів.
• Тепер слід розігріти духовку до 180 градусів, потім поставити туди форму для випікання хвилин на 15-20.
• Ваш смачний і швидкий обід готовий!
Приємного апетиту всім гурманам!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: