Фаршировані макарони

Фаршировані макарони
+4
0
13 травня
Фаршировані макарони


Фаршировані макарони це дуже смачно


Всі знають, і напевно, вміють фарширувати болгарський перець, голубці, курку, а з появою макаронів-черепашок з'явилася можливість фарширувати і їх. Фаршировані макарони дуже схожі на лазанью з м'ясом. Єдине чим вони відрізняються - це формою. На смак дивовижні, однак, для тих, хто тримає дієту, вони небажані, тому що калорійні! Готуються вони відносно швидко і не містить у своїй рецептурі дорогих продуктів. Цим блюдом можна радувати ваших близьких і дивувати гостей! Блюдо виходить соковитий, з ніжним ароматом зелені і часнику.

Для приготування вам знадобляться:
• Макарони-черепашки 200 р.
• Фарш м'ясний 200-300 г.
• Помідори 3-4 шт.
• Сир 150 г.
• Червоне вино 80 мл
• Томатна паста 2 ст. ложки (або аджика)
• Рослинна олія
• Зелень
• Сіль і перець
• Соус Бешамель

Для його приготування необхідно:
• Для початку потрібно відварити макарони-черепашки в підсоленій воді до напівготовності. Потім злити воду.
• Тепер треба приготувати соус типу А-ля-Болоньєз.
• Потім нарізати часник на невеликі долечки.
• Після цього, потрібно обсмажити нарізаний часник на невеликій кількості олії хвилин 5. Після обжарювання часник потрібно вийняти, він потрібен тільки для запаху, інакше він згорить і зіпсує масло.
• Потім помідори потрібно опустити в киплячу воду на 1 хвилину, потім зробити на них надрізи і очистити від шкірки.
• Тепер потрібно нарізати на невеликі шматочки.
• Потім обсмажити їх в олії.
• Додати до них свіжу (можна взяти сушену) зелень (краще покласти петрушку і кріп). Можна до зелені додати трохи томатної пасти або будь помідорної заготовки. І обов'язково для соковитості і м'якості додати вино.
• Додати фарш до приготованої маси (переважно для фаршу змішати свинину і яловичину). Обсмажити фарш хвилин 10.
• У цей же самий час потрібно приготувати для заправки макаронів соус Бешамель.
• Тепер треба начинити макарони-черепашки м'ясним соусом і скласти їх у форму.
• Краще для цього використовувати прямокутну форму, а мушлі потрібно складати одним шаром.
• Тепер все це потрібно залити соусом Бешамель. Цей соус зробить ваше блюдо ніжним.
• А зверху макарони потрібно посипати тертим сиром. Сир краще брати твердих сортів.
• Тепер слід розігріти духовку до 180 градусів, потім поставити туди форму для випікання хвилин на 15-20.
• Ваш смачний і швидкий обід готовий!
Приємного апетиту всім гурманам!!!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: