Спагетті

Спагетті
0
0
13 травня
Спагетті


Спагетті рецепт дуже простий і смачний готуємо самі


Сьогодні нам належить зануритися в усі різноманіття італійської кухні. Звичайно ж, кожен при згадці словосполучення італійська кухня, починає асоціювати його з макаронами і це правильно! Популярним італійським блюдом є спагетті, а так само багато інші різновиди макаронних виробів. Сьогодні ми розглянемо саме популярне блюдо з цього класу Спагетті Болоньєз. Загалом, це звичайні спагетті, але приготовані за іншим рецептом. Дані пропорції розраховані на 5 порцій. І так пропонуємо відволіктися від мирських турбот і цілком і повністю провести найближчим часом за приготуванням вишуканого пригощання.

Інгредієнти:
• Нам знадобиться 500 грам змішаного в рівних пропорціях яловичого і свинячого фаршу (якщо такого немає, то підійде і тільки яловичий фарш)
• Копчений бекон у кількості, що дорівнює 200 грамам
• Ріпчаста цибуля 2 штуки
• 2 плоди моркви
• 2 стебла селери
• 2 або 3 зубчики часнику, залежно від особистих перевазі
• Близько 150 грам червоного вина, краще сухого
• Чверть кілограма помідорів, попередньо очищених від шкірки
• 2 столові ложки томатної пасти або томатного соусу
• Рослинну олію в кількості 3 столових ложок, бажано оливкової
• Сир твердих сортів близько 75 грам. З розрахунку по 15 грамів на одну порцію
• Свіжа або сушена петрушка
• спеції (сіль, перець)

Рецепт приготування:
•спочатку нарізаємо невеликими кубиками копчений бекон
•розігріваємо оливкове або рослинне мало в сковороді з високими бортами і викладаємо туди бекон. Обсмажуємо бекон до тих пір, поки з нього не витопиться весь жир, і він стане трохи підрум'яненим.
• Далі слід натерти моркву через крупну тертку, викласти на скороду з беконом
• Нарізаємо овочі, що залишилися цибулю і селеру
• До обсмажених овочів додаємо готовий фарш і продовжуємо смажити близько 10 хвилин, постійно перемішуючи
• Після прожарювання фаршу додаємо 150 грам червоного вина і вимикаємо вогонь, герметично закрийте сковороду кришкою! Залишаючи наші спагетті на десять хвилин доходити, що б вони вийшли смачніше
• відварюємо спагетті в ємності з глибоким дном у великій кількості води приблизно 10 хвилин, попередньо додавши туди столову ложку масла і столову ложку солі.
• відкидаємо відварені спагетті в друшляк, додаємо наш соус зі сковороди. Ретельно перемішуємо.
•безпосередньо після укладання в страву посипати зверху тертим сиром.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: