Загрузка...

Спагетті

Спагетті
0
0
13 травня
Спагетті


Спагетті рецепт дуже простий і смачний готуємо самі


Сьогодні нам належить зануритися в усі різноманіття італійської кухні. Звичайно ж, кожен при згадці словосполучення італійська кухня, починає асоціювати його з макаронами і це правильно! Популярним італійським блюдом є спагетті, а так само багато інші різновиди макаронних виробів. Сьогодні ми розглянемо саме популярне блюдо з цього класу Спагетті Болоньєз. Загалом, це звичайні спагетті, але приготовані за іншим рецептом. Дані пропорції розраховані на 5 порцій. І так пропонуємо відволіктися від мирських турбот і цілком і повністю провести найближчим часом за приготуванням вишуканого пригощання.

Інгредієнти:
• Нам знадобиться 500 грам змішаного в рівних пропорціях яловичого і свинячого фаршу (якщо такого немає, то підійде і тільки яловичий фарш)
• Копчений бекон у кількості, що дорівнює 200 грамам
• Ріпчаста цибуля 2 штуки
• 2 плоди моркви
• 2 стебла селери
• 2 або 3 зубчики часнику, залежно від особистих перевазі
• Близько 150 грам червоного вина, краще сухого
• Чверть кілограма помідорів, попередньо очищених від шкірки
• 2 столові ложки томатної пасти або томатного соусу
• Рослинну олію в кількості 3 столових ложок, бажано оливкової
• Сир твердих сортів близько 75 грам. З розрахунку по 15 грамів на одну порцію
• Свіжа або сушена петрушка
• спеції (сіль, перець)

Рецепт приготування:
•спочатку нарізаємо невеликими кубиками копчений бекон
•розігріваємо оливкове або рослинне мало в сковороді з високими бортами і викладаємо туди бекон. Обсмажуємо бекон до тих пір, поки з нього не витопиться весь жир, і він стане трохи підрум'яненим.
• Далі слід натерти моркву через крупну тертку, викласти на скороду з беконом
• Нарізаємо овочі, що залишилися цибулю і селеру
• До обсмажених овочів додаємо готовий фарш і продовжуємо смажити близько 10 хвилин, постійно перемішуючи
• Після прожарювання фаршу додаємо 150 грам червоного вина і вимикаємо вогонь, герметично закрийте сковороду кришкою! Залишаючи наші спагетті на десять хвилин доходити, що б вони вийшли смачніше
• відварюємо спагетті в ємності з глибоким дном у великій кількості води приблизно 10 хвилин, попередньо додавши туди столову ложку масла і столову ложку солі.
• відкидаємо відварені спагетті в друшляк, додаємо наш соус зі сковороди. Ретельно перемішуємо.
•безпосередньо після укладання в страву посипати зверху тертим сиром.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: