Готуємо вдома рецепти з фото

Готуємо вдома рецепти з фото
0
0
13 травня
Готуємо вдома рецепти з фото


Готуємо вдома рецепти з фото дуже прості


На сьогоднішній день представлений широкий асортимент макаронних виробів, все ж віддаю перевагу домашньої локшини. Смак її з ароматним бульйоном з домашньої курки пам'ятаю з дитинства, і з тих пір він мене переслідує. Локшину готуємо вдома рецепти з фото, допоможуть засвоїти етапи її приготування. Не полінуйтеся приготувати. Смачна локшина добре зберігається і її можна заготовити про запас, а потім готувати з неї дуже смачні страви без зайвих витрат.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування домашньої локшини з м'ясом:
• 0,5 кг борошна
• 3 яйця
• 200 мл холодної води
• 1 чайна ложка без верху солі
• 0,5 кг будь-якого м'яса
• одна невелика морквина
• одна цибулина
• 1 столова ложка томатного соусу
• 2 столові ложки сметани
• рослинна олія для смаження
• 1,5 столових ложки борошна
• 0,5 банки консервованого зеленого горошку
• сіль, спеції за смаком

Процес приготування:
• Просіваємо борошно, насипаємо її на кухонний стіл гіркою, в центрі робимо поглиблення.
•У воронку розбиваємо яйця, ложем сіль і вливаємо холодну воду.
• Яйця розмішуємо з водою і поступово з'єднуємо з борошном, слідкуючи, щоб яєчна суміш не витекла.
• Таким чином, замішуємо тісто до тих пір, поки тісто не стане крутим.
• Круте тісто знову обвалюємо в борошні, і починаємо місити, поки воно не стане однорідним і пружним. Пружність перевіряємо, натискаючи на тісто пальцем, вм'ятина від натискання повинна швидко зникнути.
• Щоб готове тісто не за верталось, густо посипаємо його борошном і даємо йому відпочити протягом 30 хвилин.
• Поділяємо тісто на три частини і, злегка присипаємо борошном, розкачуємо в пласт товщиною 1,5 міліметра.
•Розкатаний пласт відкладаємо, поки розкачуємо два інші пласта, перший підсушитися, але стежимо, щоб тісто не пересохло, інакше раскрошиться.
• Підсушений пласт тіста звертаємо в нетугий рулет і нарізаємо у вигляді стрічкової локшини, або розрізати пласт на кілька вузьких смужок, викласти один на одного і великим гострим ножем нарізати тонку локшину.
• Кожну купку нарізаною лапширассыпаем на полотняну серветку або скатертину і даємо їй висохнути.
• Якщо всю локшину відразу не використовуємо, то зберігаємо її в щільно закритих скляних банках.
• М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками.
• Очищену і вимиту моркву нарізаємо соломкою або кружечками, можна з ножем з рифленою заточуванням.
• Очищаємо і нарізаємо дрібними кубками цибулю.
• Обсмажуємо подрібнену цибулю в розігрітому на сковороді олії.
• Додаємо моркву, обсмажуємо разом до готовності, солимо, перчимо за смаком.
• Окремо обсмажуємо м'ясо до зарум'янювання.
• В глибоку каструлю викладаємо м'ясо, обсмажену цибулю з морквою, доливаємо кип'ячену водуили бульйон, щоб вона тільки злегка покривала м'ясо і овочі, і ставимо гасити на повільному вогні.
• Змішуємо сметану з 1 столовою ложкою борошна для густоти соусу, ретельно розтираємо, щоб не було грудок, можна додати трохи води.
• За 10 хвилин до закінчення процесу тушкування помішуючи поступово вливаємо сметано - борошняну суміш, додаємо консервований зелений горошок.
• Домашню локшину відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти і викладаємо на сервірувальне блюдо, на середину викладаємо м'ясо з підливою і подаємо до столу гарячим.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування запіканки з домашньої локшини:
•400 г відвареного м'яса
• 3 цибулини
• 4 яйця відварені
• 1 сире яйце
• 100 г вершкового масла

Процес приготування:
• Готуючи перші страви, дбаємо про другому: скажімо, зрізаємо з кісток, на якому варимо бульйон м'ясо, пропускаємо його через м'ясорубку, або нарізаємо його дуже дрібними шматочками і злегка підсмажуємо на маслі.
• Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками, половину обсмажуємо до золотистого кольору і з'єднуємо з подрібненим м'ясом, солимо, перчимо за смаком.
• Відварюємо в круту яйця, охолоджуємо, очищаємо і тремо на крупній тертці або нарізаємо невеликою соломкою, змішуючи з рештою подрібненою цибулею, солимо за смаком.
• У підсоленій киплячій воді відварюємо домашню локшину, відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти.
• У відварену локшину додаємо вершкове масло за смаком і вибиваємо яйце, перемішуємо.
• Форму для запікання, змащуємо жиром, викладаємо шар локшини, потім шар фаршу, або подрібненого м'яса з цибулею, знову шар локшини, а потім яєчний фарш і верхній шар з решти локшини.
• За бажанням верх запіканки можна посипати тертим твердим сиром.
• Духовку розігріваємо до температури 180 градусів і запікаємо в ній страву до готовності протягом 15 -20 хвилин.
• До столу запіканку подаємо цілком, викладаємо на блюдо і лише потім розрізаємо на порції.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: