Загрузка...

Готуємо вдома рецепти з фото

Готуємо вдома рецепти з фото
0
0
13 травня
Готуємо вдома рецепти з фото


Готуємо вдома рецепти з фото дуже прості


На сьогоднішній день представлений широкий асортимент макаронних виробів, все ж віддаю перевагу домашньої локшини. Смак її з ароматним бульйоном з домашньої курки пам'ятаю з дитинства, і з тих пір він мене переслідує. Локшину готуємо вдома рецепти з фото, допоможуть засвоїти етапи її приготування. Не полінуйтеся приготувати. Смачна локшина добре зберігається і її можна заготовити про запас, а потім готувати з неї дуже смачні страви без зайвих витрат.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування домашньої локшини з м'ясом:
• 0,5 кг борошна
• 3 яйця
• 200 мл холодної води
• 1 чайна ложка без верху солі
• 0,5 кг будь-якого м'яса
• одна невелика морквина
• одна цибулина
• 1 столова ложка томатного соусу
• 2 столові ложки сметани
• рослинна олія для смаження
• 1,5 столових ложки борошна
• 0,5 банки консервованого зеленого горошку
• сіль, спеції за смаком

Процес приготування:
• Просіваємо борошно, насипаємо її на кухонний стіл гіркою, в центрі робимо поглиблення.
•У воронку розбиваємо яйця, ложем сіль і вливаємо холодну воду.
• Яйця розмішуємо з водою і поступово з'єднуємо з борошном, слідкуючи, щоб яєчна суміш не витекла.
• Таким чином, замішуємо тісто до тих пір, поки тісто не стане крутим.
• Круте тісто знову обвалюємо в борошні, і починаємо місити, поки воно не стане однорідним і пружним. Пружність перевіряємо, натискаючи на тісто пальцем, вм'ятина від натискання повинна швидко зникнути.
• Щоб готове тісто не за верталось, густо посипаємо його борошном і даємо йому відпочити протягом 30 хвилин.
• Поділяємо тісто на три частини і, злегка присипаємо борошном, розкачуємо в пласт товщиною 1,5 міліметра.
•Розкатаний пласт відкладаємо, поки розкачуємо два інші пласта, перший підсушитися, але стежимо, щоб тісто не пересохло, інакше раскрошиться.
• Підсушений пласт тіста звертаємо в нетугий рулет і нарізаємо у вигляді стрічкової локшини, або розрізати пласт на кілька вузьких смужок, викласти один на одного і великим гострим ножем нарізати тонку локшину.
• Кожну купку нарізаною лапширассыпаем на полотняну серветку або скатертину і даємо їй висохнути.
• Якщо всю локшину відразу не використовуємо, то зберігаємо її в щільно закритих скляних банках.
• М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками.
• Очищену і вимиту моркву нарізаємо соломкою або кружечками, можна з ножем з рифленою заточуванням.
• Очищаємо і нарізаємо дрібними кубками цибулю.
• Обсмажуємо подрібнену цибулю в розігрітому на сковороді олії.
• Додаємо моркву, обсмажуємо разом до готовності, солимо, перчимо за смаком.
• Окремо обсмажуємо м'ясо до зарум'янювання.
• В глибоку каструлю викладаємо м'ясо, обсмажену цибулю з морквою, доливаємо кип'ячену водуили бульйон, щоб вона тільки злегка покривала м'ясо і овочі, і ставимо гасити на повільному вогні.
• Змішуємо сметану з 1 столовою ложкою борошна для густоти соусу, ретельно розтираємо, щоб не було грудок, можна додати трохи води.
• За 10 хвилин до закінчення процесу тушкування помішуючи поступово вливаємо сметано - борошняну суміш, додаємо консервований зелений горошок.
• Домашню локшину відварюємо в підсоленій киплячій воді до готовності, відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти і викладаємо на сервірувальне блюдо, на середину викладаємо м'ясо з підливою і подаємо до столу гарячим.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування запіканки з домашньої локшини:
•400 г відвареного м'яса
• 3 цибулини
• 4 яйця відварені
• 1 сире яйце
• 100 г вершкового масла

Процес приготування:
• Готуючи перші страви, дбаємо про другому: скажімо, зрізаємо з кісток, на якому варимо бульйон м'ясо, пропускаємо його через м'ясорубку, або нарізаємо його дуже дрібними шматочками і злегка підсмажуємо на маслі.
• Цибулю очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками, половину обсмажуємо до золотистого кольору і з'єднуємо з подрібненим м'ясом, солимо, перчимо за смаком.
• Відварюємо в круту яйця, охолоджуємо, очищаємо і тремо на крупній тертці або нарізаємо невеликою соломкою, змішуючи з рештою подрібненою цибулею, солимо за смаком.
• У підсоленій киплячій воді відварюємо домашню локшину, відкидаємо на друшляк, даємо воді стекти.
• У відварену локшину додаємо вершкове масло за смаком і вибиваємо яйце, перемішуємо.
• Форму для запікання, змащуємо жиром, викладаємо шар локшини, потім шар фаршу, або подрібненого м'яса з цибулею, знову шар локшини, а потім яєчний фарш і верхній шар з решти локшини.
• За бажанням верх запіканки можна посипати тертим твердим сиром.
• Духовку розігріваємо до температури 180 градусів і запікаємо в ній страву до готовності протягом 15 -20 хвилин.
• До столу запіканку подаємо цілком, викладаємо на блюдо і лише потім розрізаємо на порції.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: