Макаронна запіканка з паштетом з печінки

Макаронна запіканка з паштетом з печінки
0
0
13 травня
Макаронна запіканка з паштетом з печінки


Інгредієнти:

• Макарони - 500г
• Печінковий паштет (банку) - 1шт
• Морква - 2шт
• Цибуля - 1шт
• Яйця - 2шт
• Рослинна олія
• Орігано
• Перець чорний
• Сіль

Приготування:

• Макарони відварюють до готовності і відкидається на друшляк (якщо необхідно промиваються, залежно від сорту, не всі макарони потрібно промивати).
• Цибуля очищається, дрібно ріжеться і обсмажується на рослинному маслі.
• Морква очищена і промита треться на овочевий тертці і додати до цибулі для обсмажування.
• До обсмаженою овочам додається печінковий паштет в кілька етапів (по чайній ложці).
• Потім паштет розминається і все ретельно перемішується.
• Додається сіль, кілька щіпок орігано, чорний перець (за бажанням можна додати свіжовичавлений сік лимона).
• Макарони, підготовлена заправка, яйця змішуються, і маса викладається у форму, змащену рослинним маслом.
• Запікається не більше 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
• Готова запіканка нарізають на порційні шматки і подається (запіканку можна готувати в індивідуальних порційних формочках).
• Готову запіканку за бажанням можна полити невеликою кількістю розтопленого вершкового масла. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: