Загрузка...

Макаронна запіканка з паштетом з печінки

Макаронна запіканка з паштетом з печінки
0
0
13 травня
Макаронна запіканка з паштетом з печінки


Інгредієнти:

• Макарони - 500г
• Печінковий паштет (банку) - 1шт
• Морква - 2шт
• Цибуля - 1шт
• Яйця - 2шт
• Рослинна олія
• Орігано
• Перець чорний
• Сіль

Приготування:

• Макарони відварюють до готовності і відкидається на друшляк (якщо необхідно промиваються, залежно від сорту, не всі макарони потрібно промивати).
• Цибуля очищається, дрібно ріжеться і обсмажується на рослинному маслі.
• Морква очищена і промита треться на овочевий тертці і додати до цибулі для обсмажування.
• До обсмаженою овочам додається печінковий паштет в кілька етапів (по чайній ложці).
• Потім паштет розминається і все ретельно перемішується.
• Додається сіль, кілька щіпок орігано, чорний перець (за бажанням можна додати свіжовичавлений сік лимона).
• Макарони, підготовлена заправка, яйця змішуються, і маса викладається у форму, змащену рослинним маслом.
• Запікається не більше 15 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
• Готова запіканка нарізають на порційні шматки і подається (запіканку можна готувати в індивідуальних порційних формочках).
• Готову запіканку за бажанням можна полити невеликою кількістю розтопленого вершкового масла. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: