Загрузка...

Черепашки (конкильони) з м'ясним фаршем

Черепашки (конкильони) з м
0
0
13 травня
Черепашки (конкильони) з м'ясним фаршем


Інгредієнти:

• Черепашки - 1уп
• Фарш (курячий) - 0.5 кг
• Сир (пармезан) - 50 г
• Сіль
• Манка або геркулес
• Яйце
• Базилік, орегано, петрушка

Для соусу:

• Помідор - 1шт
• Цибуля - 1шт
• Сметана - 100г
• Вода
• Борошно

Готуємо:

• Приготуйте начинку для макаронів. Для цього змішайте курячий фарш, сир, манку або вівсяні пластівці. Додайте трави, сіль і перець. Добре перемішайте і поставте на холод.
• Обсмажте цибулю на рослинній олії і додайте натертий на великий тертці помідор. Слідом за ними покладіть сметану, посоліть, і «затягніть» соус борошном, розведеним у прохолодній воді. Вимкніть вогонь.
• Змастіть дно товстостінної форми для запікання олією. За допомогою ложки начиніть кожну мушлю підготовленим фаршем і викладіть їх в підготовлену форму в один ряд.
• Залийте конкильони сметанно-томатним соусом. Якщо соус не доходить до країв черепашок в нього слід додати бульйону або молока.
• Форму для запікання закрийте фольгою, гарненько підвернувши краю. Поставте форму в розігріту духовку (близько 220оС) і запікайте приблизно 30-35 хвилин. Потім зніміть фольгу і притопите спливли конкильони. Поставте черепашки в духовку вже без фольги на 15 хвилин, щоб основний соус загус.
Подавайте черепашки гарячими, разом з основним соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: