Локшина домашня

Локшина домашня завжди була і залишиться смачною, її бажано подавати до курячих бульйонів. Діти локшину люблять з цукром, з сиром, пропоную рецепти з фотографіями. Якщо у вас є час, приготуйте смачний рецепт локшина домашня. Вона сильно відрізняється від магазинної локшини, набагато м'якше і приємніше на смак. Локшина домашня кращий варіант для бульйону з курки. Пропоную смачні рецепти з фотографіями.
Локшина домашня
0
0
27 жов
Інгредієнти:
  • Борошно - 1 склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль
  • Вода - 50 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Борошно просіяти і насипати в миску, вибити яйця, додати сіль і воду.

  • Крок 2

    Тісто замісити легко, місити до тих пір, поки не буде липнути до рук.

  • Крок 3

    Тісто замісили, залиште на 20 хвилин відпочити.

  • Крок 4

    Розкачати тісто у великі млинці, посипати борошном.

  • Крок 5

    Тісто згорнути в трубочку, тільки перед цим добряче посипати борошном і розрізати на шматочки.

  • Крок 6

    Знову посипати борошном і покласти, щоб підсохла локшина. Або відразу варити.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: