Загрузка...

Лагман по узбецьки

Лагман по узбецьки страву з баранини з овочами, це смачна і ситна їжа. Це блюдо схожий на суп, але все ж лагман - друге блюдо. Пропоную рецепт з фото. Смачний рецепт узбецької кухні рекомендую приготувати на друге. Лагман по узбецьки страва з локшини, баранини і безлічі овочів, баранину можна замінити яловичиною. Дивіться рецепти з фотографіями лагман по узбецьки.
Лагман по узбецьки
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль
  • Борошно - 2 склянки
  • Рослинне масло - 15 грам
  • Для страви:
  • Помідори - 3 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Капуста - 1 качан
  • Петрушка пучок
  • Перець пекучий - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мл
  • Приправи
  • Часник - 2 зубці
  • М\'ясо - 800 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Яйця збити, влити до борошні, додати сіль і воду.

  • Крок 2

    Замісити тісто на локшину, розкачати в блін, порізати смужками і покласти підсихати.

  • Крок 3

    М'ясо помити, зрізати жир і порізати шматочками.

  • Крок 4

    Овочі все помити і підготувати до приготування страви.

  • Крок 5

    Помідори і перець залити гарячою водою і зняти шкірку.

  • Крок 6

    Порізати помідори і перець на шматочки.

  • Крок 7

    Моркву порізати соломкою, баклажани кубиками, капусту нашаткувати дрібно.

  • Крок 8

    Цибулю порізати півкільцями.

  • Крок 9

    М'ясо обсмажити на рослинному маслі в сковороді, додати цибулю. Перекинути все у великий казан і покласти порізані овочі, накрити кришкою, тушкувати 40 хвилин.

  • Крок 10

    Підготуйте приправи і часник.

  • Крок 11

    Овочі потушились, додайте приправи, сіль, часник, додайте трохи води і готуйте ще 10 хвилин на маленькому вогні.

  • Крок 12

    Тісто на вермішель підсохло, закип'ятити воду, підсолити і зварити локшину.

  • Крок 13

    Розкладіть локшину по тарілках.

  • Крок 14

    Зверху залийте м'ясом з овочами і посипте зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: