Лагман по узбецьки

Лагман по узбецьки страву з баранини з овочами, це смачна і ситна їжа. Це блюдо схожий на суп, але все ж лагман - друге блюдо. Пропоную рецепт з фото. Смачний рецепт узбецької кухні рекомендую приготувати на друге. Лагман по узбецьки страва з локшини, баранини і безлічі овочів, баранину можна замінити яловичиною. Дивіться рецепти з фотографіями лагман по узбецьки.
Лагман по узбецьки
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль
  • Борошно - 2 склянки
  • Рослинне масло - 15 грам
  • Для страви:
  • Помідори - 3 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Зелена цибуля - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Капуста - 1 качан
  • Петрушка пучок
  • Перець пекучий - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мл
  • Приправи
  • Часник - 2 зубці
  • М\'ясо - 800 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Яйця збити, влити до борошні, додати сіль і воду.

  • Крок 2

    Замісити тісто на локшину, розкачати в блін, порізати смужками і покласти підсихати.

  • Крок 3

    М'ясо помити, зрізати жир і порізати шматочками.

  • Крок 4

    Овочі все помити і підготувати до приготування страви.

  • Крок 5

    Помідори і перець залити гарячою водою і зняти шкірку.

  • Крок 6

    Порізати помідори і перець на шматочки.

  • Крок 7

    Моркву порізати соломкою, баклажани кубиками, капусту нашаткувати дрібно.

  • Крок 8

    Цибулю порізати півкільцями.

  • Крок 9

    М'ясо обсмажити на рослинному маслі в сковороді, додати цибулю. Перекинути все у великий казан і покласти порізані овочі, накрити кришкою, тушкувати 40 хвилин.

  • Крок 10

    Підготуйте приправи і часник.

  • Крок 11

    Овочі потушились, додайте приправи, сіль, часник, додайте трохи води і готуйте ще 10 хвилин на маленькому вогні.

  • Крок 12

    Тісто на вермішель підсохло, закип'ятити воду, підсолити і зварити локшину.

  • Крок 13

    Розкладіть локшину по тарілках.

  • Крок 14

    Зверху залийте м'ясом з овочами і посипте зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: