Соус для макаронів

Смачні рецепти, соус для макаронів можна придумати з будь-яких продуктів, які у вас є в холодильнику. Ми пропонуємо вершковий соус з грибами і беконом. Дивіться рецепти з фото. Соус для макаронів, звичайне блюдо, яке можна урізноманітнити різними компонентами. Макарони без соусу не звично їсти, тому рекомендую приготувати соус для макаронів з печерицями і беконом. Дивіться рецепти з фотографіями.
Соус для макаронів
+1
0
06 жов
Інгредієнти:
  • Печериці - 250 грам
  • Бекон - 205 грам
  • Вершки - 1 стакан
  • Сир твердий - 150 грам
  • Зелень
  • Сіль, перець
  • Спагетті - 400 грам
  • Рослинне масло - 30мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування: Бекон порізати маленькими кубиками.

  • Крок 2

    У сковороду влити олії.

  • Крок 3

    Бекон обсмажити з усіх сторін 5 хвилин.

  • Крок 4

    Печериці помити і нарізати шматочками.

  • Крок 5

    Обсмажити гриби на сковороді до 10 хвилин.

  • Крок 6

    Петрушку дрібно порізати.

  • Крок 7

    Печериці просмажаться і виглядають так.

  • Крок 8

    З'єднати в сковороді гриби і бекон, влити вершки.

  • Крок 9

    Потріть сир твердий і додайте в сковороду.

  • Крок 10

    Посолити, поперчити, перемішати.

  • Крок 11

    Відварити спагеті і подавати з соусом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: