Загрузка...

Соус для макаронів

Смачні рецепти, соус для макаронів можна придумати з будь-яких продуктів, які у вас є в холодильнику. Ми пропонуємо вершковий соус з грибами і беконом. Дивіться рецепти з фото. Соус для макаронів, звичайне блюдо, яке можна урізноманітнити різними компонентами. Макарони без соусу не звично їсти, тому рекомендую приготувати соус для макаронів з печерицями і беконом. Дивіться рецепти з фотографіями.
Соус для макаронів
+1
0
06 жов
Інгредієнти:
  • Печериці - 250 грам
  • Бекон - 205 грам
  • Вершки - 1 стакан
  • Сир твердий - 150 грам
  • Зелень
  • Сіль, перець
  • Спагетті - 400 грам
  • Рослинне масло - 30мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування: Бекон порізати маленькими кубиками.

  • Крок 2

    У сковороду влити олії.

  • Крок 3

    Бекон обсмажити з усіх сторін 5 хвилин.

  • Крок 4

    Печериці помити і нарізати шматочками.

  • Крок 5

    Обсмажити гриби на сковороді до 10 хвилин.

  • Крок 6

    Петрушку дрібно порізати.

  • Крок 7

    Печериці просмажаться і виглядають так.

  • Крок 8

    З'єднати в сковороді гриби і бекон, влити вершки.

  • Крок 9

    Потріть сир твердий і додайте в сковороду.

  • Крок 10

    Посолити, поперчити, перемішати.

  • Крок 11

    Відварити спагеті і подавати з соусом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: