Фаршировані макарони

Фаршировані макарони


З макаронів можна приготувати багато смачних страв не тільки на свято чи свято, але і на кожен день. Спробуйте приготувати смачні фаршировані макарони. Макаронні вироби, в які вкладають фарш, називаються каннеллоні. Вони мають вигляд великих трубочок і продаються в магазинах разом з іншими макаронними виробами. Повірте мені, що готувати таке блюдо - це одне задоволення. Спробуйте і переконаєтеся в цьому.
Фаршировані макарони
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • Каннеллоні - двісті п\'ятдесят грам.
  • М\'ясний фарш - п\'ятсот грамів.
  • Помідори - п\'ятсот грамів.
  • Цибуля ріпчаста - двісті грам.
  • Часник - три зубчики.
  • Сир твердий - сто п\'ятдесят грамів.
  • Масло рослинне - для обсмажування м\'ясного фаршу.
  • Перець мелений і сіль - за смаком.
  • Вершкове масло - п\'ятдесят грам.
  • Борошно - три столові ложки.
  • Молоко - один літр.
  • Перець і сіль - за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наріжте дрібно цибулю і часник. Зніміть з помідорів шкірку і наріжте їх невеликими кубиками. Розігрійте сковорідку і обсмажте на олії цибулю з часником. Коли вони знайдуть золотистий колір, додайте м'ясний фарш і добре його обсмажте.

  • Крок 2

    Після цього додайте помідори, посоліть і поперчіть, потім смажте цей фарш протягом п'ятнадцяти хвилин.

  • Крок 3

    Тепер саме час приготувати соус. Розтопіть вершкове масло, додайте до нього просіяне борошно і на маленькому вогні обсмажте. Влийте тепле молоко, додайте сіль і перець і варіть цей соус до консистенції густої сметани.

  • Крок 4

    Твердий сир натріть на крупній терці. Мясним фаршем, попередньо охолодженим, заповніть каннеллони. Для запікання візьміть глибоку форму і викладіть половину приготованого соусу. У цей соус покладіть фаршировані макарони.

  • Крок 5

    Вилийте зверху другу половину соусу і запікайте страву в духовці, розігрітій до температури сто вісімдесят градусів протягом тридцяти хвилин.

  • Крок 6

    По закінченню цього часу, вийміть з духовки фаршировані макарони і посипте тертим сиром. Після чого відправте ще на п'ятнадцять хвилин у духовку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: