Загрузка...

Фаршировані макарони

Фаршировані макарони


З макаронів можна приготувати багато смачних страв не тільки на свято чи свято, але і на кожен день. Спробуйте приготувати смачні фаршировані макарони. Макаронні вироби, в які вкладають фарш, називаються каннеллоні. Вони мають вигляд великих трубочок і продаються в магазинах разом з іншими макаронними виробами. Повірте мені, що готувати таке блюдо - це одне задоволення. Спробуйте і переконаєтеся в цьому.
Фаршировані макарони
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • Каннеллоні - двісті п\'ятдесят грам.
  • М\'ясний фарш - п\'ятсот грамів.
  • Помідори - п\'ятсот грамів.
  • Цибуля ріпчаста - двісті грам.
  • Часник - три зубчики.
  • Сир твердий - сто п\'ятдесят грамів.
  • Масло рослинне - для обсмажування м\'ясного фаршу.
  • Перець мелений і сіль - за смаком.
  • Вершкове масло - п\'ятдесят грам.
  • Борошно - три столові ложки.
  • Молоко - один літр.
  • Перець і сіль - за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Наріжте дрібно цибулю і часник. Зніміть з помідорів шкірку і наріжте їх невеликими кубиками. Розігрійте сковорідку і обсмажте на олії цибулю з часником. Коли вони знайдуть золотистий колір, додайте м'ясний фарш і добре його обсмажте.

  • Крок 2

    Після цього додайте помідори, посоліть і поперчіть, потім смажте цей фарш протягом п'ятнадцяти хвилин.

  • Крок 3

    Тепер саме час приготувати соус. Розтопіть вершкове масло, додайте до нього просіяне борошно і на маленькому вогні обсмажте. Влийте тепле молоко, додайте сіль і перець і варіть цей соус до консистенції густої сметани.

  • Крок 4

    Твердий сир натріть на крупній терці. Мясним фаршем, попередньо охолодженим, заповніть каннеллони. Для запікання візьміть глибоку форму і викладіть половину приготованого соусу. У цей соус покладіть фаршировані макарони.

  • Крок 5

    Вилийте зверху другу половину соусу і запікайте страву в духовці, розігрітій до температури сто вісімдесят градусів протягом тридцяти хвилин.

  • Крок 6

    По закінченню цього часу, вийміть з духовки фаршировані макарони і посипте тертим сиром. Після чого відправте ще на п'ятнадцять хвилин у духовку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: