Загрузка...

Тальятелле "Вогонь пристрасті" рецепт з фото

Тальятелле "Вогонь пристрасті" рецепт з фото


Я не даремно дала таку назву цієї пасті. Цей, перевірений особисто, рецепт дуже підійде для романтичної вечері. Спробуйте. Паста "Вогонь пристрасті" для людей, що позитивно ставляться до гострих страв ...
Цей рецепт, зовсім не жарт. І там немає ніякого чудо-порошку або секрету, крім червоного перцю чілі.

ДОВІДКА: Кайенский перець - родич картоплі, томата і дурману - зустрічається як в дикому, так і в культурному вигляді, що має багато підвидів. Це багаторічний чагарник, плодоносний довгими стручками, які бувають зеленого, жовтого або червоного кольору. Ці плоди (так званий перець-чилі, або кайенский перець) вживають у їжу свіжими і сушеними. Ця спеція використовується в приготуванні величезної кількості страв американськими індіанцями. Кайенский перець вважається «гострою» їжею, що розпалює сексуальний потяг. Він надає подразнюючу дію на слизову оболонку і сечостатеву систему. Кайенский перець містить подразнюючу речовина капсаїцин і - в великій кількості - вітамін С. Використовуючи цю рослину як афродізіака, слід бути обережним, щоб уникнути передозування. Любов до гострої їжі, до нас прийшла багато років тому, коли ми вперше відвідали Королівство Таїланд. Там, ми відкрили властивості гострої їжі, як найсильнішого афродізіака. З тих пір, ми були там ще 8 разів, а гостра кухня, стала звичайною справою в нашому домі. Друзі, вже звикли. Будьте обережні. Ви цілком можете зіпсувати страву, тому перцю і як його використовувати в цьому блюді, я приділю трохи більше інформації. Стручки вимити, відрізати попки. Якщо ви зовсім не визнаєте чилі, краще від цього блюда відмовитися. Або можна спробувати прибрати всі зернятка. Залиште пару зерняток. Решта перчик просто накришить. І киньте в соус (про нього нижче).
Тальятелле "Вогонь пристрасті" рецепт з фото
+1
0
22 лис
Інгредієнти:
  • Тальятелле Barilla 4 гнізда
  • Помідори червоні від 2-х до 6 штук
  • Гриби білі свіжі 0,5 кг.
  • Часник головки 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 1 ст.л
  • Кайенский перець (чилі червоний) 2 стручка
  • Петрушка свіжа 1 пучок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Я використовую два стручки, зерняток в моєму страві не менше 10 штук. Іноді й більше. Приблизно з половини одного стручка, зернятка я не прибираю взагалі. Приступимо до самого приготування ....

  • Крок 2

    Білі гриби і дрібно накришений цибулю, ми обсмажуємо на сковороді з оливковою олією, до рум'яної скоринки.

  • Крок 3

    Ось так, це виглядає. При обсмажуванні, додайте хороший шматочок вершкового масла! Посоліть і поперчіть чорним перцем. Багато перцю? Не бійтеся. І чорний мелений і червоний чилі, лише доповнять один одного, вони абсолютно різні за пекучості та гостроту.

  • Крок 4

    Напевно ніхто не здивується, що знімати шкірку з помідорів потрібно обов'язково, якщо ви додаєте їх в соуси. Ножем у підставі помідора зробіть на шкірці неглибокий хрестоподібний надріз так, щоб не прорізати саму плоть помідора. Далі, я ошпарюють помідор окропом. Поміщаю плоди в каструльку з окропом, і залишаю на 10-20 секунд. Коли уголочки шкірки, утворені розрізами, почнуть завертатися, зливаємо воду ... і негайно ж занурюємо помідори під холодну проточну воду. З охолоджених помідорів зніміть шкіру, потягнувши за уголочки за допомогою тупої сторони ножа. Якщо не виходить, проведіть процедуру повторно. Але зі стиглими помідорами, такого не станеться. А чи не стиглі плоди, в пасту класти не раджу. Тут в соусі, вся фішка. Вибирайте стиглих і ЧЕРВОНІ помідори, кольору СЕРЦЯ!

  • Крок 5

    Часник рубаємо ножем (ніяких давил), туди ж перець чилі.

  • Крок 6

    Рубані помідори і часник з чилі, закидаємо до наших грибам. Тушкуємо до готовності. Щоб не додавати соус, не шкодуйте помідор. Тут, їх багато не буває. Не забуваємо про сіль.

  • Крок 7

    Пасту варимо за інструкцією на упаковці. Але не забуваємо. Каструля повинна бути просторою! І ніякого масла при варінні. Якщо пасту готують під соус, то масло при варінні класти не можна.

  • Крок 8

    Соус, викладаємо товстим шаром поверх пасти. На фото, одна половина пасти вже змішана з соусом. Прикрашаємо петрушкою. Можете не вірити, але ось цю скромну тарілочку (повторю фото, бо тут воно більше, ніж у передогляду), ми умялі не дивлячись. Блюдо, неймовірно легке. Ніякої тяжкості в шлунку (знову заслуга перцю Чилі). Подається з келихом червоного сухого вина і коханим чоловіком! Приємного вечора і не добраніч!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: