Загрузка...

Теплий салат з макаронів і локшини з омлету

Теплий салат з макаронів і локшини з омлету


З будь-яких макаронних виробів, яєць, бекону або копченої грудинки, можна приготувати симпатичне і апетитне блюдо, яке зараз прийнято називати теплим салатом. Приготування цього салату займає мінімум зусиль, а в результаті у вас вийде дуже смачний повноцінний обід на кожен день. Макарони для рецепта можна використовувати будь-які, але рифлені трубочки (rigatoni) гарні тим, що вони затримують навіть невелика кількість соусу, у них більш щільна текстура і при зберіганні в готовому вигляді, вони не перетворюються на м'яке тісто.
Теплий салат з макаронів і локшини з омлету
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 200 г макаронів
  • 200 бекону (або копченої грудинки)
  • 1 солодкий перець
  • 1 помідор
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. нарізаних пір\'я цибулі
  • 1-2 ст. ложки тертого сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У киплячу підсолену воду опустіть макарони і варіть у відповідності з інструкцією на упаковці, злийте воду, викладіть в салатник і тримайте на теплій плиті.

  • Крок 2

    Збийте яйця з двома столовими ложками холодної води, сіллю і перцем, як для омлету. Нагрійте сковороду, змастіть рослинним маслом, влийте збиті яйця, обсмажте омлет з двох сторін до готовності, наріжте його соломкою (локшиною).

  • Крок 3

    Наріжте бекон і солодкий перець соломкою, помідор - дрібними шматочками. У сковороду викладіть бекон і обсмажте його 1 хвилину, викладіть його в макарони.

  • Крок 4

    Для приготування соусу додайте в сковороду 1 ст. ложку рослинної олії, солодкий перець, нарізаний помідор, на середньому вогні обсмажте 1-2 хвилини. Овочі не слід перетримувати на вогні. Коли перець стане трохи м'яким, а помідор пустить сік, соус можна викладати до макаронів. Якщо ви любите соус з більш томатним смаком, додайте 1-2 ст. ложки томатного кетчупу.

  • Крок 5

    Перемішайте макарони з беконом і соусом, додайте соломку з омлету, посипте тертим сиром і нарізаною зеленою цибулею. Подавайте як самостійне блюдо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: