Теплий салат з макаронів і локшини з омлету

Теплий салат з макаронів і локшини з омлету


З будь-яких макаронних виробів, яєць, бекону або копченої грудинки, можна приготувати симпатичне і апетитне блюдо, яке зараз прийнято називати теплим салатом. Приготування цього салату займає мінімум зусиль, а в результаті у вас вийде дуже смачний повноцінний обід на кожен день. Макарони для рецепта можна використовувати будь-які, але рифлені трубочки (rigatoni) гарні тим, що вони затримують навіть невелика кількість соусу, у них більш щільна текстура і при зберіганні в готовому вигляді, вони не перетворюються на м'яке тісто.
Теплий салат з макаронів і локшини з омлету
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 200 г макаронів
  • 200 бекону (або копченої грудинки)
  • 1 солодкий перець
  • 1 помідор
  • сіль
  • мелений перець
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ст. л. нарізаних пір\'я цибулі
  • 1-2 ст. ложки тертого сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У киплячу підсолену воду опустіть макарони і варіть у відповідності з інструкцією на упаковці, злийте воду, викладіть в салатник і тримайте на теплій плиті.

  • Крок 2

    Збийте яйця з двома столовими ложками холодної води, сіллю і перцем, як для омлету. Нагрійте сковороду, змастіть рослинним маслом, влийте збиті яйця, обсмажте омлет з двох сторін до готовності, наріжте його соломкою (локшиною).

  • Крок 3

    Наріжте бекон і солодкий перець соломкою, помідор - дрібними шматочками. У сковороду викладіть бекон і обсмажте його 1 хвилину, викладіть його в макарони.

  • Крок 4

    Для приготування соусу додайте в сковороду 1 ст. ложку рослинної олії, солодкий перець, нарізаний помідор, на середньому вогні обсмажте 1-2 хвилини. Овочі не слід перетримувати на вогні. Коли перець стане трохи м'яким, а помідор пустить сік, соус можна викладати до макаронів. Якщо ви любите соус з більш томатним смаком, додайте 1-2 ст. ложки томатного кетчупу.

  • Крок 5

    Перемішайте макарони з беконом і соусом, додайте соломку з омлету, посипте тертим сиром і нарізаною зеленою цибулею. Подавайте як самостійне блюдо.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: