Рецепти з фото і відео

Смажена картопля

Смажена картопля
+17
0
03 травня
Смажена картопля


Смачна смажена картопля рецепт


Ех, немає нічого смачнішого, смаженої і жирненькой картоплі, з хрусткою скоринкою. Існує маса різних способів смаження картоплі, і в будь-якому разі буде дуже смачно. Надаю мій метод, виведений методом проб і помилок. Отже, смажена картопля.

Основні інгредієнти:
• 1 кілограм-картопля;
• 2 шт. - цибуля;
• Спеції;
• Рослинну олію.

Процес приготування:
• Промиваємо картоплю, очищаємо від шкірки і промиваємо під проточною водою. Кожну картошину висушуємо паперовим рушником.
• Нарізаємо картоплю на маленькі часточки. Дуже буде добре, якщо ви поріжете картоплю так, щоб всі часточки були однакового розміру. Це дозволить картоплі рівномірно просмажиться.
• Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
• Картопля зсипаємо в глибоку миску, додаємо порізану цибулю. Солимо. І залишити на хвилин п'ятнадцять. Через даний час, картопля з цибулею дадуть сік, який треба злити.
• Брусочки картоплі висушуємо паперовим рушником.
• Ставимо сковорідку на вогонь, наливаємо достатній кількості соняшникової олії і чекаємо, поки воно розігріється. Висипаємо нашу картоплю і починаємо смажити. Перші п'ять хвилин, картоплю заважати не варто, ми будемо чекати, поки утвориться золотава скоринка.
• Коли з'явилася скориночка, картоплю перевертаємо, кидаємо пару маленьких кубиків вершкового масла.
• Готуємо картоплю до готовності, періодично перевертаючи.
• Подавати до столу в гарячому вигляді. З м'ясом або рибою. Можна посипати свіжою дрібно рубаною зеленню.

Готуємо смачну страву смажена картопля
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: