Картопля смажена з грибами

Картопля смажена з грибами
0
0
03 травня
Картопля смажена з грибами


Картопля смажена з грибами це дуже смачне блюдо


Для всієї родини справжнім святом смаку стане картопля смажена з грибами. І хоча процес його приготування є кілька трудомістким, це досить калорійне блюдо, з лишком компенсує всі докладені сили. Готовим смачне блюдо.

Основні інгредієнти:
• Картопля - 1 кг;
• Шампіньйони - 300 грам;
• Цибуля - 1 головка;
• Масло рослинне.
• Сіль;

Процес приготування:
• Картопля, очищений від шкірки, нарізуємо соломкою. Для смаження краще використовувати сорти картоплі з рожевою шкіркою.
• Добре розігріваємо на сковороді рослинне масло. Кладемо нарізану картоплю в сковороду і смажимо, весь час помішуючи. Стежимо, щоб картопля не підгоряла.
• Дрібно нарізуємо цибулю, відправляємо її на окрему сковороду і обсмажуємо на олії.
• Печериці промиваємо, чистимо, обрізаємо корінці, нарізуємо невеликими шматочками і додаємо їх до гарячої цибулі. Смажимо гриби 15 хвилин.
• Перевіряємо картоплю і, якщо вона вже посмажилася, викладаємо на неї зверху приготовані печериці.
• Далі додаємо в картоплю сіль і перемішуємо.
• Подавати смажену з грибами картоплю можна і як самостійне блюдо і як гарнір до м'яса.

Блюдо картопля смажена з грибами смачне і просте у приготуванні
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Меню повара