Запрошуємо не байдужих кулінарів вести та розвивати наш сайт kulinarki.com.ua

Якщо у Вас є вільний час, та Ви взмозі добавити цікаві рецепти, відеорецепти до нашої збірки! Запрошуємо Вас до співпраці.

Кому цікаво просимо Вас писати на abuse@ide-kino.pp.ua

Картопля смажена з грибами

Картопля смажена з грибами
0
0
03 травня
Картопля смажена з грибами


Картопля смажена з грибами це дуже смачне блюдо


Для всієї родини справжнім святом смаку стане картопля смажена з грибами. І хоча процес його приготування є кілька трудомістким, це досить калорійне блюдо, з лишком компенсує всі докладені сили. Готовим смачне блюдо.

Основні інгредієнти:
• Картопля - 1 кг;
• Шампіньйони - 300 грам;
• Цибуля - 1 головка;
• Масло рослинне.
• Сіль;

Процес приготування:
• Картопля, очищений від шкірки, нарізуємо соломкою. Для смаження краще використовувати сорти картоплі з рожевою шкіркою.
• Добре розігріваємо на сковороді рослинне масло. Кладемо нарізану картоплю в сковороду і смажимо, весь час помішуючи. Стежимо, щоб картопля не підгоряла.
• Дрібно нарізуємо цибулю, відправляємо її на окрему сковороду і обсмажуємо на олії.
• Печериці промиваємо, чистимо, обрізаємо корінці, нарізуємо невеликими шматочками і додаємо їх до гарячої цибулі. Смажимо гриби 15 хвилин.
• Перевіряємо картоплю і, якщо вона вже посмажилася, викладаємо на неї зверху приготовані печериці.
• Далі додаємо в картоплю сіль і перемішуємо.
• Подавати смажену з грибами картоплю можна і як самостійне блюдо і як гарнір до м'яса.

Блюдо картопля смажена з грибами смачне і просте у приготуванні
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: