Картопля з грибами

Картопля з грибами
+4
0
01 травня
Картопля з грибами


Готуємо просто смачні блюдо картопля з грибами


Варіантів приготування цієї страви існує маса. Кожна господиня його готує по своєму і з якимись своїми секретами, які надають вишуканий смак і неповторний аромат. Отже, ділимося секретами смачної страви, картопля з грибами.

Основні інгредієнти:
• 7 шт. - картопля;
• 300 грам - гриби (печериці);
• 2 шт. - ріпчаста цибуля;
• 250 грам - твердий сир;
• Кріп, петрушка, спеції, сіль.

Процес приготування:
• Картоплю чистимо і ріжемо невеликими шматочками. Відправляємо в каструлю з холодною водою і даємо постояти хвилин двадцять.
• Чистимо і пасеруємо цибулю кільцями, чим тонше, тим краще.
• Гриби ріжемо на дві частини, потім ріжемо ще на дві частини. Повинні вийде трохи великі часточки.
• Твердий сир кладемо на обробну дошку і ріжемо тоненькими пластинками. На тертку терти не варто.
• Змащуємо глибокий протвень рослинним маслом і рівномірно викладаємо порізану картоплю.
• Зверху акуратно висипаємо гриби і розрівнюємо. Викладаємо рівно половину.
• Засипаємо дрібно посіченою зеленню, солимо і перчимо, додаємо ще якісь спеції, які вам подобаються.
• Викладаємо весь цибулю на гриби, і знову присипаємо грибочками.
• Відправляємо в духовку на температуру до 220 градусів. Духовку попередньо розігріваємо. Тушкуємо близько 30 хвилин, за весь час 3 рази акуратно перемішуємо.
• По закінченню тридцяти хвилин, дістаємо протвень і щільно закладаємо порізаним сиром.
• Відправляємо в духовку хвилин на 10 і вимикаємо вогонь.
• Подавати до столу в гарячому вигляді. Ідеально до такої страви, підійде салат зі свіжих овочів або, просто порізані овочі.

Дуже просте смачне приготування страви картопля з грибами
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: