Загрузка...

Картопля з грибами

Картопля з грибами
+2
0
01 травня
Картопля з грибами


Готуємо просто смачні блюдо картопля з грибами


Варіантів приготування цієї страви існує маса. Кожна господиня його готує по своєму і з якимись своїми секретами, які надають вишуканий смак і неповторний аромат. Отже, ділимося секретами смачної страви, картопля з грибами.

Основні інгредієнти:
• 7 шт. - картопля;
• 300 грам - гриби (печериці);
• 2 шт. - ріпчаста цибуля;
• 250 грам - твердий сир;
• Кріп, петрушка, спеції, сіль.

Процес приготування:
• Картоплю чистимо і ріжемо невеликими шматочками. Відправляємо в каструлю з холодною водою і даємо постояти хвилин двадцять.
• Чистимо і пасеруємо цибулю кільцями, чим тонше, тим краще.
• Гриби ріжемо на дві частини, потім ріжемо ще на дві частини. Повинні вийде трохи великі часточки.
• Твердий сир кладемо на обробну дошку і ріжемо тоненькими пластинками. На тертку терти не варто.
• Змащуємо глибокий протвень рослинним маслом і рівномірно викладаємо порізану картоплю.
• Зверху акуратно висипаємо гриби і розрівнюємо. Викладаємо рівно половину.
• Засипаємо дрібно посіченою зеленню, солимо і перчимо, додаємо ще якісь спеції, які вам подобаються.
• Викладаємо весь цибулю на гриби, і знову присипаємо грибочками.
• Відправляємо в духовку на температуру до 220 градусів. Духовку попередньо розігріваємо. Тушкуємо близько 30 хвилин, за весь час 3 рази акуратно перемішуємо.
• По закінченню тридцяти хвилин, дістаємо протвень і щільно закладаємо порізаним сиром.
• Відправляємо в духовку хвилин на 10 і вимикаємо вогонь.
• Подавати до столу в гарячому вигляді. Ідеально до такої страви, підійде салат зі свіжих овочів або, просто порізані овочі.

Дуже просте смачне приготування страви картопля з грибами
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: