Рецепти з фото і відео

Картопля фрі

Картопля фрі
+1
0
01 травня
Картопля фрі


Картопля фрі дуже смачний рецепт


Найкращим салатом для вегетаріанців на зимовий і весняний сезон є картопляний салат з грибами. Поки що немає свіжих овочів, картопля фрі буде відмінною заміною.

Основні інгредієнти:
• Свіжі печериці 300 грам;
• Заморожена брюссельська капуста 300 грам;
• Червоний маринований солодкий перець 1 шт.;
• Жовтий маринований солодкий перець 1 шт.;
• Картопля фрі 1 упаковка;
• Рослинна олія 2 ст. ложки;
• Сіль (за смаком).

Процес приготування:
•Виймемо перець з маринаду і обсушим. Потім разрежем навпіл і видалити серцевину. Наріжемо перці тонкими смужками.
• Гриби помиємо і обсушим, наріжемо невеликими шматочками.
• Візьмемо сковороду і розігріємо в неї столову ложку масла. Обсмажимо гриби до готовності (займе приблизно 6 хвилин). Далі перекладаємо їх у салатницю.
• Розморозимо капусту і разрежем кожен качан на дві частини. Обсмажуємо в сковороді на олії від грибів. Після чого перекладаємо в салатницю на гриби.
• Картопля фрі викладемо на деко.
• Розігріємо духовку до 220 градусів і ставимо в неї деко на 15 хв. Випікаємо картоплю до золотавого кольору.
• В салатницю спочатку кладемо перець, а потім і картопля фрі. Солимо, перчимо. Все добре перемішуємо. Салат готовий. При бажанні можна додати майонезу, але без нього виходить відмінне блюдо на посаду.

Готуємо картоплю фрі смачно, просто і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: