Рецепти з фото і відео

Ковбаса

Ковбаса
+1
0
01 травня
Ковбаса


Ковбаса дуже смачний рецепт


Рецепт приготування цієї страви дуже простий. Для нього не потрібно яких-небудь особливих інгредієнтів. Смажена ковбаса відмінно підходить до картоплі.

Основні інгредієнти:
• Варена ковбаса 450 грам;
• Картопля 4 шт.;
• Бекон 4 шт.;
• Часник 2 зубчики;
• Цибуля 1 шт.;
• Гірчиця (за смаком);
• Оцет (за смаком);
• Темне пиво 1 пляшка.

Процес приготування:
• Приготуємо всі необхідні інгредієнти. Картопля зваримо, очистимо й дрібно наріжемо. Бекон нарізаємо на шматочки. Часник очистимо і роздавимо. Цибуля почистимо і дрібно нашинкуем.
• Зробимо на ковбасках проколи (можна зубочисткою). Далі обсмажимо на середньому вогні. Додамо пива. Доведемо до кипіння, накриємо кришкою (залишаємо невеликий зазор) і почекаємо на п'ять хвилин. Знімемо кришку і продовжимо готувати.
• Після того як википить пиво, ковбаски викладемо на тарілку.
• Додамо в сковороду пів склянки пива. Додамо шматочки бекону, обсмажуємо, після чого додамо часник і цибулю. Стежимо за тим, щоб до сковороді нічого не прилипало. Висипаємо картоплю, додаємо решту пиво. Перемішуємо.
• Закриємо кришкою і залишаємо паритися до тих пір, поки картопля не стане м'яким. Далі знімаємо кришку і даємо пива википіти.
• Додаємо оцет, гірчицю, сіль і чорний перець. Поверх картоплі викладаємо ковбаски.
• Ділимо на порції і подаємо на стіл в гарячому вигляді.

Ковбаса рецепт простий і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: