Рецепти з фото і відео

Курка з картоплею

Курка з картоплею
0
0
01 травня
Курка з картоплею


Готуємо смачну страву курка з картоплею


Дуже ніжна і соковита курка з картоплею яка запікається в рукаві у власному соку

Все що потрібно нам для приготування курки з картоплею це:
• Одна тушка курки
• Один кілограм картоплі
• Дві середні моркви
• Два репчатых лука
• Чотири зубчики часнику
• Спеції курячі
• Сіль
• Рукав для запікання
• Свіжа зелень кропу і петрушки

І так приступаємо:
• Чистимо курку від усього, що Ви вважаєте неїстівним і несмачним. Моєму її і кладемо в глибоку миску. Чистимо зубчики часнику, тиснемо його і натираємо їм тушку курки разом із спеціями і сіллю. Потім чистимо картоплю, моєму його і нарізаємо його на кілька частин, якщо він дуже великий.
• Кип'ятимо воду чайником і заливаємо їй картоплю, що-б він всередині добре пропікся. Тепер чистимо цибулю і моркву. Моркву миємо й нарізаємо соломкою, а цибулю півкільцями. Беремо рукав для випікання і зав'язуємо його з одного боку.
• Ложем йому на дно овочі, потім тушку курки, навколо якої ложем засипаємо картоплю і залишками овочів. Моєму зелень петрушки і кропу, дрібно рубаємо їх і посипаємо ними зверху. Зав'язуємо другу частину рукава. Проколюємо його голкою зверху в декількох місцях, щоб повітря виходило.
• Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів. Кладемо рукав в духовку на 50 хвилин. Якщо у Вас духовка з функцією гриля, то його можна вимкнути за десять хвилин до готовності курки, що-б підсмажилася у неї скоринка. Коли курка буде готова, дістаємо її з духовки. Розрізаємо рукав, викладаємо її на блюдо і подаємо гарячою курку з картоплею до святкового столу.

Дуже соковита і ніжна курка рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: