Рецепти з фото і відео

Картопля тушкована з м'ясом

Картопля тушкована з м
+10
0
29 кві
Картопля тушкована з м'ясом


Картопля тушкована з м'ясом дуже смачний рецепт


Картопля один з найпоширеніших продуктів на території всіх держав, коли-або входили до складу Радянського Союзу. Картопля, в силу своїх унікальних властивостей, є найбільш універсальним продуктом сьогоднішнього дня. Навіть людина, яка не має ніякого відношення до приготування їжі, може з легкістю назвати десяток-інший страв з використанням цього овочу. Окрім легкості у використанні, картопля приголомшливо поєднується практично з будь-якими продуктами. І якщо вже мова зайшла про сполучення, то тут просто блюзнірством буде не вдатися до калорійного, корисного і смачного м'яса. Саме це традиційне поєднання найбільш часто зустрічається на столах величезної кількості любителів смачно поїсти. Як ви вже, напевно, здогадалися, хочемо представити вам рецепт, де тушкована картопля з м'ясом, виходить, ну що тут скажеш, пальчики оближеш.

Необхідні інгредієнти:
• Картопля (1 кілограм)
• М ’ ясо (на ваш розсуд свинина, телятина, яловичина) - півкіло
• Одна цибулина
• Одна велика морква
• Сіль
• Чорний перець (мелений і горошок)
• Лист лавровий
• Запашний перець горошком
• Столова ложка томатної пасти або ж три столові ложки томатного соусу
• Сушені трави (якщо є в наявності) - кріп, майоран, базилік
• Олія

Готувати будемо так:
• Миємо і нарізати невеликими шматками м'ясо (жилки і плівки видалити).
• Помити і очистити цибулю, моркву і картоплю, останню розрізати дрібними шматочками. Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно нарізати.
• Залити холодною водою картоплю (рівень води на два сантиметри поверх) і поставити варити.
• Після закипання посолити, зменшити вогонь, варити до готовності. Після воду злити в окрему каструлю.
• Невелика кількість картоплі потовкти в окремій ємності а потім повернути назад. Таким чином досягається густа консистенція.
• На гарячій сковорідці в соняшниковій олії обсмажуємо до рум ’ яного кольору м'ясо на середньому вогні. Не забуваємо його поперчити і посолити.
• Потім додаємо до м'яса моркву і цибулю і ще трошки підсмажуємо, поки овочі не стануть золотистого кольору.
• М'ясо з овочами заправляємо томатными соусом або пастою, заважаємо і відправляємо в ємність з картоплею. Пам'ятайте, що вода не повинна покривати картоплю, але одночасно її кількість має бути достатнім для того, щоб страві не підгоріло.
• Потім додаємо кілька горошин чорного і духмяного перцю, лавровий лист і трави. Ретельно, але акуратно заважаємо і варимо. Після закипання картоплі, її необхідно протушкувати на малому вогні близько 15 хвилин, а потім вимкнути. Під час цього процесу необхідно постійно помішувати блюдо. Ну ось, все готово, всього вам смачного!

Простий і смачний рецепт тушкована картопля з м'ясом готуємо будинку це дуже просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: