Картопля з м'ясом тушкована

Картопля з м
+4
0
29 кві
Картопля з м'ясом тушкована


Готуємо смачна страва картопля з м'ясом тушкована


Картопля самий універсальний продукт. Її можна варити, смажити, піч тушкувати і, взагалі, робити з нею що завгодно. Головне, що яким би способом не готувався картопля, отриманий результат завжди буде смачним. Картопля з м'ясом тушкована не вимагає екзотичних інгредієнтів. Для приготування страви потрібно тільки ті продукти, які ми використовуємо на своїй кухні кожен день. Може бути, тому смажену картоплю з м'ясом багато хто любить готувати і їсти.

Інгредієнти:
• 500 г картоплі
• 300 г м ’ яса (свинини або яловичини)
• 150 г жиру
• 2 моркви
• 1 цибуля
• 1 ст. л. томатної пасти
• Лавровий лист
• Соняшникову олію
• Запашний перець-горошок
• Сіль

Спосіб приготування:
• Виберіть посуд, в якому будете тушкувати картоплю з м'ясом. Це може бути звичайна каструля, але краще, якщо вона буде товстостінна чавунна або алюмінієва, або утятниця.
• Спочатку треба протушкувати м'ясо, бо картопля тушкується дуже швидко. М'ясо потрібно нарізати невеликими кубиками і викласти в посудину. На дно, обраної вами каструлі, покладіть трохи жиру. Це може бути рослинна олія, смалець або маргарин. На жирі домашньої курки тушкована картопля виходить смачною. Якщо такий жир є, подрібніть і покладіть в каструлю.
• Спершу, м'ясо тушкуйте тільки в жирі, а коли воно стане прилипати до дна посудини, додайте трохи води і коли закипить, варіть на невеликому вогні до готовності м'яса.
• Візьміть підготовлені овочі, помийте їх почистіть і починайте нарізати. Картоплю потрібно різати невеликими кубиками, а цибуля можна порізати кільцями або кубиками, як вам угоднее. Моркву натріть на тертці.
• Візьміть цибулю, моркву і прожарте їх на малому вогні, на рослинній олії до тих пір, доки морква не пустить сік і не знайде золотистий колір.
• Після цього додайте ложку томатної пасти, яка дасть картоплі гарний колір і необхідний кислуватий смак.
• Зверніть увагу на кількість води в каструлі з м'ясом. Її не повинно бути багато. Якщо є зайвий бульйон, то злийте його, а в той бульйон, що залишився, викладіть картопля, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист. Вода не повинна повністю покривати картоплю. Краще якщо вона буде на рівні 2-3 см нижче верхнього шару картоплі. Каструлю накрийте кришкою.
• Коли картопля 10 хвилин прокипит, додайте в неї прожарену моркву з цибулею. Ще через 10-15 хвилин тушкування, картопля з м'ясом повинна бути готовою до вживання.

Готуємо дома дуже просте блюдо картопля з м'ясом тушкована рецепт приготування без зайвих витрат дуже смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: