Загрузка...

Картопля з м'ясом тушкована

Картопля з м
+4
0
29 кві
Картопля з м'ясом тушкована


Готуємо смачна страва картопля з м'ясом тушкована


Картопля самий універсальний продукт. Її можна варити, смажити, піч тушкувати і, взагалі, робити з нею що завгодно. Головне, що яким би способом не готувався картопля, отриманий результат завжди буде смачним. Картопля з м'ясом тушкована не вимагає екзотичних інгредієнтів. Для приготування страви потрібно тільки ті продукти, які ми використовуємо на своїй кухні кожен день. Може бути, тому смажену картоплю з м'ясом багато хто любить готувати і їсти.

Інгредієнти:
• 500 г картоплі
• 300 г м ’ яса (свинини або яловичини)
• 150 г жиру
• 2 моркви
• 1 цибуля
• 1 ст. л. томатної пасти
• Лавровий лист
• Соняшникову олію
• Запашний перець-горошок
• Сіль

Спосіб приготування:
• Виберіть посуд, в якому будете тушкувати картоплю з м'ясом. Це може бути звичайна каструля, але краще, якщо вона буде товстостінна чавунна або алюмінієва, або утятниця.
• Спочатку треба протушкувати м'ясо, бо картопля тушкується дуже швидко. М'ясо потрібно нарізати невеликими кубиками і викласти в посудину. На дно, обраної вами каструлі, покладіть трохи жиру. Це може бути рослинна олія, смалець або маргарин. На жирі домашньої курки тушкована картопля виходить смачною. Якщо такий жир є, подрібніть і покладіть в каструлю.
• Спершу, м'ясо тушкуйте тільки в жирі, а коли воно стане прилипати до дна посудини, додайте трохи води і коли закипить, варіть на невеликому вогні до готовності м'яса.
• Візьміть підготовлені овочі, помийте їх почистіть і починайте нарізати. Картоплю потрібно різати невеликими кубиками, а цибуля можна порізати кільцями або кубиками, як вам угоднее. Моркву натріть на тертці.
• Візьміть цибулю, моркву і прожарте їх на малому вогні, на рослинній олії до тих пір, доки морква не пустить сік і не знайде золотистий колір.
• Після цього додайте ложку томатної пасти, яка дасть картоплі гарний колір і необхідний кислуватий смак.
• Зверніть увагу на кількість води в каструлі з м'ясом. Її не повинно бути багато. Якщо є зайвий бульйон, то злийте його, а в той бульйон, що залишився, викладіть картопля, посоліть, поперчіть, додайте лавровий лист. Вода не повинна повністю покривати картоплю. Краще якщо вона буде на рівні 2-3 см нижче верхнього шару картоплі. Каструлю накрийте кришкою.
• Коли картопля 10 хвилин прокипит, додайте в неї прожарену моркву з цибулею. Ще через 10-15 хвилин тушкування, картопля з м'ясом повинна бути готовою до вживання.

Готуємо дома дуже просте блюдо картопля з м'ясом тушкована рецепт приготування без зайвих витрат дуже смачний
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: