Рецепти з фото і відео

Крихта картопля

Крихта картопля
+2
0
29 кві
Крихта картопля


Крихта картопля дуже смачний рецепт


Крихта картопля - це надзвичайно популярна страва з картоплі, яке знайшло свою популярність завдяки великій мережі закладів їжі швидкого приготування з однойменною назвою «Крихта-картопля». Рецептура цього кулінарного чарівності запозичена в Туреччині. Нашому населенню дуже і дуже до душі припав нехитрий рецепт приготування цього зілля. І як водиться, досвідчені кулінари на свій страх і ризик почали активно експериментувати з різноманітними наповнювачами крихти картоплі. Адже для цих цілей підійдуть практично будь-які продукти з вашого холодильника. Ну а якщо вигадувати самому лінь, то швидше приступайте до реалізації готових рішень, які ми з задоволенням надамо на ваш суд.

Перед приготуванням зберіть:
• Шість великих картоплин
• Твердий сир (300 грам)
• Шинка (300 грам)
• Пучок кропу
• Масло вершкове
• Сіль

Приступаємо до приготування і робимо все наступним чином:
• Добре вимити картоплю в лушпинні.
• Кожну картоплину загортаємо у фольгу, заздалегідь змастивши рослинним маслом.
• Ставимо в заздалегідь нагріту до 250 градусів духовку.
• Близько години запікаємо.
• Крупно сир натерти, шинку нарізати, потім подрібнити кріп, потім все перемішати.
• Картоплю дістаємо і розкриваємо фольгу.
• Робимо на картоплі надрізи, розділивши її на дві або чотири частини.
• Не до самої шкірки мнемо м'якоть вилкою.
• Покласти шматочок масла, потім солимо, а потім накладаємо начинку.
• Фольгу формуємо так, щоб вийшла імпровізована тарілочка.
• Повертаємо на декілька хвилин в духовку. Вийняти і їсти!

Готуємо просто дуже смачну страву крихта картопля смачний рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: