Рецепти з фото і відео

Вечеря на швидку руку

Вечеря на швидку руку
0
0
26 кві
Вечеря на швидку руку


Готуємо самі смачну вечерю на швидку руку простий рецепт


Що може бути смачнішою запіканки, приготування якої не займає багато часу, але за те робить наш раціон на багато різноманітніше. Крім того кращого страви на вечерю, особливо дітям, важко придумати. Запіканка це хороший вечеря на швидку руку. Вони легкі дієтичні, не перевантажують шлунок на ніч, а ще відкривають широкий простір для фантазії і смаку, адже рецептів приготування її дуже багато.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування запіканки на швидку руку:
•1 кг картоплі
• 3 середніх цибулини
• чотири різнокольорові перцю
• два великих зубчика часнику
• половина чайної ложки меленої паприки
•трохи оливкової олії
• зелень кропу і петрушки
Для прикраси:
• 1 червона цибулина
• кілька помідорів чері
• пучок зелені

Процес приготування:
• Очищену картоплю моєму, відварюємо в воді, воду подсаливаем, до напівготовності, воду зливаємо, картопля прохолодний.
• Відварений охолоджений картоплю нарізати кружечками, солимо за смаком, заправляємо олією, перемішуємо.
• Часник очищаємо, подрібнюємо через землянку.
• Перець моєму, очищаємо від серединки, і нарізаємо соломкою.
• Очищений і вимитий цибулю нарізаємо дрібною соломкою, обсмажуємо на сковороді в розігрітому оливковій олії до зарумянивания, додаємо подрібнений перець, смажимо протягом 7 хвилин, додати часник, мелену паприку, солимо за смаком, перемішуємо і знімаємо з вогню.
• Дуже апетитний вигляд має запіканка в скляній вогнетривкої формі - у ній можна подавати страву прямо на стіл.
• Якщо такої форми немає, то викладаємо в будь-яку форму для запікання перший шар кружечків картоплі внахлест як луску, використовуємо для цього половину картоплі.
• Потім зверху на картоплю рівномірно викладаємо начинку з обсмаженого перцю з цибулею і часником.
• Начинку закриваємо залишилися картоплею і знову викладаємо її внахлест як луску.
• Зверху картопля збризкуємо оливковою олією.
• Духовку підігріти до температури 180 градусів і запікаємо в ній овочі протягом 25 хвилин.
• Готову запіканку посипаємо подрібненою зеленню петрушки і кропу і прикрашаємо квіткою з червоної цибулини, і помідорами черрі.
• За бажанням в таку запіканку можна додавати помідори черрі.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: