Рецепти з фото і відео

Гарніри

Гарніри
+1
0
25 кві
Гарніри


Готуємо просто дуже смачні гарніри


Існує величезна кількість різноманітних гарнірів. Це гарнір до м'яса, риби, курки. Але при бажанні можна подати до столу і гарніри з овочів. Коли ми вигадуємо, що приготувати на гарнір, то основна страва має велике значення.
До м'яса підійде овочевий гарнір з картоплі, капусти, кабачків, моркви. Взагалі гарніру можуть бути дуже різними.
До гарнірів відносяться і різноманітні крупи. Наприклад, гречана каша може бути прекрасним гарніром для м'ясних продуктів або рисова каша для смаженої печінки.
Існує багато способів приготування рису на гарнір, адже від його смаку залежить наш обід або вечерю. Зазвичай ми радимо брати одну частину рису і дві частини води. Закип'ятити воду, посолити і всипати промитий рис, заважаючи варити його 25 хвилин.
Все-таки давайте спробуємо приготувати найбільш поширений гарнір і улюблений багатьма.
Смажена картопля з м'ятою і кінзою
Якщо у вас на обід або вечеря курка-гриль або смажена курка, то картоплю на гарнір це класика. Пряні трави, додані в картопля, це щось незвичайне, чарівний аромат і незвичайний смак.

Інгредієнти:
• Молода картопля, нарізана брусочками один кілограм;
• Рослинна олія пів склянки;
• Гіркий перець 1 стручок;
• Зелень за смаком;
• Часник кілька зубчиків;
• Невелика цибулина;
• Сіль, перець на кінчику ножа;
• 1 пучок кінзи і кілька листочків м'яти

Спосіб приготування:
• Очищений і нарізану картоплю покласти в холодну воду.
• Розігріти пательню з невеликою кількістю олії, додати стручок гіркого перцю, додати часник і дати трохи постояти на повільному вогні. Картоплю вийняти з води, викласти на паперовий рушник, щоб стекла вода.
• Додати її в сковороду разом з нарізаною цибулею. Смажити, постійно помішуючи на невеликому вогні 10 хвилин. Після цього потрібно накрити сковороду кришкою, зробити менше вогонь і періодично помішуючи, смажити ще хвилин 20.
• Картоплю необхідно спробувати, потім додати солі і перцю і акуратно перемішати. Дрібно порізати пучок кінзи і листочки м'яти, коли картопля буде готова, посипте зверху зеленню, дайте постояти кілька хвилин під кришкою і можете подавати на стіл. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: