Рецепти з фото і відео

Деруни з картоплі

Деруни з картоплі
0
0
25 кві
Деруни з картоплі


Деруни з картоплі готуємо смачно самі


Деруни картопляні використовуються в багатьох країнах земної кулі, але особливо з ними знайомі жителі України і Росії.
Деруни з картоплі, як же їх приготувати з чим їх є? Це дуже затребуване і неймовірно проста страва. Адже картопля є основною їжею для багатьох народів світу. Приготування драников займає мінімум часу і сил. Їх може приготувати навіть дитина і буде дуже гордий, адже він зробить це сам. Просто потрібно почистити картоплю і натерти на терці, змішати з необхідними інгредієнтами, і все готове. Можна є гарячими зі сметаною, можна використовувати як смачний гарнір до м'яса.
Бувають різні деруни, з різними начинками. Начинка з фаршу, сиру, грибами, існує дуже великий вибір продуктів, які добре поєднувати з картоплею.
Наприклад, на драник з картоплі покладіть трохи грибний начинки, накрийте зверху тим же картоплею і обсмажуйте. Деруни важко назвати дієтичним бюдом навіть з великою натяжкою. І якщо ви сидите на дієті, то захоплюватися ними не варто. Але втриматися неможливо, тому зробіть розвантажувальний день після поїдання цього смачної страви.
Давайте спробуємо приготувати картопляні оладки і додамо в них сир.
Картопляні оладки з сиром
Твердий сир додасть вашим оладок незвичайний аромат, ніжність.

Інгредієнти:
• Молода картопля близько 300 грам;
• Порошок гірчиці одна чайна ложка;
• Одна склянка борошна вищого сорту;
• Куряче яйце 1 шт;
• Твердий сир натерти на терці - пів склянки;
• Кип'ячене молоко пів склянки;
• Олія для смаження оладок;
• Трохи солі і перцю

Спосіб приготування:
• Зварити картоплю до готовності;
• Воду злити, а картоплю подрібнити блендером до стану пюре;
• Взяти скляну чашку, перекласти в неї пюре, додати порошок гірчиці, пшеничне борошно, яйце, яке заздалегідь збити вилкою. Туди ж всипати натерти на дрібній тертці сир твердий і влити кип'ячене молоко.
• Масу посолити, поперчити і акуратно перемішати;
• На сковороді розігріти олію і невеликими порціями випікати оладки.
• Обсмажувати по 3-4 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
• Зверху картопляні оладки полити маслом. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: